Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tulajdonképpen honnan ered ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen honnan ered ez a legendássá vált "180 alatt nem férfi a férfi" kijelentés?

Figyelt kérdés
Gondolom az mindenki számára nyilvánvaló, hogy a nők egyáltalán nem vonzódnak az alacsony pasikhoz (sokuk már elvből sem jönne össze velük, ha minden más téren tökéletesek lennének). Van aki 175 alatt nem éri be, van aki 185 felett tudja csak elképzelni a párját, de általában véve a nagy többség arra kíváncsi legelőször, hogy a pasinak a magassága eléri-e a 180-at? Kérdezem én: Honnan jön pont ez az érték? Miért nem 185 vagy ha angolszász mértékegységet veszem alapul a 6 láb(feet)=182 cm egy igazi kerek szám. Nektek nőknek, hány centitől számít egy pasi alacsonynak annyira, hogy esélyt se adjatok számára? Nekem 170 centisen kiknél lenne esélyem? Az utolsó 2 kérdésre különösen kíváncsi lennék, de légyszíves reagáljatok a fentiekre is!

2017. dec. 2. 23:01
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
45%

Ha már megy az atomdiszlájk, mert valaki nem azt olvasta, amit olvasni akart, tessék:

[link]

Némileg egyet is értek a tartalmával. És mielőtt megint csak a piros kézig terjednétek az inger-válasz rendszerben, hadd fűzzek ehhez az egészhez annyit hozzá, hogy nem a magassággal van baj, hanem hogy ti nem vagytok elégedettek a magatokéval és ez a frusztráció az, ami visszataszító. Egyébként a cikk is írja, hogy az önmagukkal elégedetlen nők választanak valamilyen szempontból túlkapásos férfit, nem szimplán náluk magasabbat, hanem sokkal magasabbat, vagy valamilyen szempontból túl "dominánsat". Ez is olyan faroktoldás, mint a férfiaknál a drága kocsi. A másik, hogy a férfiak képesek olyan kakaskodást lenyomni a magas társaikkal szemben, és olyan komplexusosak lenni a magasságuk miatt (ami egyébként érthetetlenül erősen megmaradt az őseinktől), hogy ez az érzet okozza a sikertelenségüket. Madaras meg mindenféle kísérletek is igazolják, hogy az egyén magáról való vélekedése szabja meg a párzási harc kimenetelét is az állatvilágban.

Srácok, én értem, hogy ez b*ssza az agyatok, nekem is van olyan dolog a testemen, ami miatt nem biztos, hogy jól érzem magam, vagy fullos nőnek. De miért nem tudtok legalább annyira okosak vagy intelligensek lenni, hogy utánanézzetek, mi hogyan van, és mi az, ami valójában számít? Miért kell itt fröcsögni meg esztelenkedni indulatból? A saját érzéseitekkel nem vagytok tisztában, azt sem veszitek észre, hogy mi húz fel titeket mindig, mert talál el egy érzékeny pontot bennetek, különben nem ugranátok ennyire bizonyos témákra. Indulatból működtök, magatokat nem is moderálva olykor, vagdalóztok, ócsároltok, mutogattok másra, és ha valami, akkor ez durván visszataszító, már elnézést.

2017. dec. 3. 01:03
 22/48 anonim ***** válasza:
65%

Mit kellene tenniük? Én nem vagyok alacsony (én a súlyommal háborúzok, de az ellen legalább lehet tenni), de aki alacsony annak elég korlátozottak a lehetőségei.

Ha el is ér valamit az életben, a többiek csak legyinteni fognak "na, nézzétek hogy kompenzál a törpe".

(Ui: Én sajnálom az alacsonyakat, még úgy is, hogy engem ők általában utálnak a másfél fejnyi magasságkülönbség miatt és valami alternatív dimenzióban élnek, mert azt hiszik hogy aki magas annak milyen jó, meg minden nő az övék holott nem, maximum akkor ha tengerészgyalogos izomzat tartozik hozzá...) Próbálnák csak ki milyen magasnak és kövérnek lenni, visszasírnák a békés alacsonyságot, mert jobb láthatatlannak lenni mások szemében, mint a fanyalgást és a lenézést látni, hiába vagy magas.

2017. dec. 3. 01:08
 23/48 anonim ***** válasza:
21%
A többiek a te fejedben mondják ezt a hülyeséget. Soha életemben nem hallottam olyat, hogy egy alacsony embert az elért eredményei miatt csak komplexusosnak tartottak. Ahogy én sem gondoltam soha ezt. Miért kell mások szájába adni a szavakat, hm? Miért nem lehet leszállni a földre és elfogadni, hogy az embert nem egy tulajdonsága határozza meg, hanem több millió, amiből mindenki mást vesz észre, és másképp vélekedik az összképéről. Nem tudom jobban a szátokba rágni írásban, de ti nem érzitek ezt a nevetségesek kisarkított gondolkodásmódot? Ti komolyan úgy néztek valakire, aki egy hatalmas koponya, de relatíve nem a tipikus férfi/női alkat hogy biztos csak kompenzál? Kezdem azt hinni, hogy a saját sekélyességetek és felszínességetek miatt, amit mások felé is állítotok, érzitek magatokat is irdatlan szarul a bőrötökben. És ez nem a nők, nem az én, nem a többi férfi, nem a kor és nem a világ hibája. Ti szültetek magatoknak egy már-már ijesztően szélsőséges és kicsavart világot. És ott az ellenpéldák tábora, akik közül egy taggal legalább érdemes lenne elbeszélgetni, hogy hogy is működnek a dolgok egy tiszta szemüvegen keresztül, ha már nekem, mint nememből adódóan eleve "ellenségnek" nem hisztek.
2017. dec. 3. 01:17
 24/48 anonim ***** válasza:

Ebben lehet valami, de mindenki ilyesmit érez aki nem elégedett magával.

Azt alacsony úgy érzi a háta mögött azt mondják "nézd a törpét!"

De ugyanígy érzi ezt a hátamögötti beszélést a kövér férfi és nő is, a kismellű nő, a kispéniszű férfi és ezek majdnem mind komnpenzálnak is (kisfarkúak böhöm óriásautói, kismellűek állandó támadó fellépése a nagyobbmellűáek ellen azonnal letehenezve őket, alacsonyak Napóleon-szindrómája (tipikus alacsony főnök basáskodás), kövérek kamu-ezotériái stb.)

Ez ellen nem nagyon van mit tenni amíg a média elvártnak állít be egy bizonyos típust és ez általában a közepestől picit magasabb, vékony, férfiaknál izmos, nőknél formás és messziről is jól látható mellekkel rendelkező, lehetőleg tökéletes bőrű "übermensch". Pozitív szereplő ritkán tér el el ettől, maximum a vicces vagy a szeleburdi szereplő lehet ettől rondább, nőknél még ott se nagyon.

2017. dec. 3. 01:29
 25/48 anonim ***** válasza:
8%
Az ember természetében van ez az elégedetlenség. Mert van valami, pontosabban valaki, aki ő, és van valaki, aki ő akar lenni. És ha túl nagy, vagy elérhetetlen a távolság a kettő között, akkor szokott a tehetetlenség és a depi menni. De alapvetően az, hogy valaki nincs megelégedve magával, nagyon is kapóra jöhet. Ha nem így lenne, senki sem akarna fejlődni, senki a füle botját nem mozdítaná. Ezért mondom, hogy egyben kellene magatokat szemlélni, nem centikben, és egy olyan vágyott ideált kialakítani, akinek a tulajdonságai annyiban térnek el, és olyanban, ami kellően közeli, hogy küzdeni akarjatok egy olyan eredményért. Itt jönnek képbe az ellenpéldák is, akikké lehetne akarni válni igazán. És nektek a magasságotokkal való tökörészés helyett pont olyan dolgokat kellene keresni, amiben tudtok alkotni. És ha ez sikerül, lehet, hogy lesznek ilyen kis tökéletes tökéletlenségeitek, de összességében elégedettebbek lennétek magatokkal, és értékesnek tartanátok magatokat. Az embernek kellenek célok, amik felé elindulhat, és ez a haladás akkor is magabiztossá teszi, ha van mellé zavaró dolog rajta. Neked meg aztán pláne nincs okod korlátozni magad, a súlyon lehet változtatni. De ha nem akarnál, akkor is van ezer meg ezer módja annak, hogy megbékéljetek magatokkal, csak az a baj, hogy nem csináltok mást, ami számotokra jelent akkora értéket, hogy arra figyeljetek, ami van, ne arra, ami nincs vagy más. Nem szabadna elérhetetlen iránt sóvárogni, és nem azért, mert nem vagytok elég jók. Hanem azért, mert mással kell gazdálkodnotok, és lehet abból is előnyöket kovácsolni bőven, ha arra fektetitek a hangsúlyt, és nem a mozdíthatatlan megmozdítására. Nem egy tulajdonságon, nem a magasságon fog múlni, ebben egészen biztos vagyok. Sosem egy tulajdonságon múlik, hanem egy komplett halmazon, vagy valamin, amit ezer másik rossz eredményez (pl. büntetett előéletnél sem a tény a visszataszító, hanem ami mögötte van, meg amit még a sztereotípia hozzátesz). Az alacsonyak ilyen szempontból kiváltságosak, nem kell olyan erős stigmákat elviselni, mint egy munkanélkülinek, vagy egy elhízottnak. Csak reálisan kellene látnotok, és megérteni, hogy valaki miért gondol dolgokat, ahogy ti is miért vagytok olyanok, amilyenek. Egy üvegernyőn keresztül nézitek a világot, és semmit sem tesztek, mert csak egy-egy dolgon pörögtök, megállás nélkül dünnyögve az üveg mögött, és kémlelve a kintieket. Mint valami házsártos vénember, akinek túl sok a szabadideje nyugdíjasként.
2017. dec. 3. 01:47
 26/48 anonim ***** válasza:

Erre reggel reagálok, mert sok jó dolog van benne, de most aludnom kellm

2017. dec. 3. 01:51
 27/48 anonim ***** válasza:

Én 190cm vagyok és a 160cm alattiak nálam kiesnek, szerintem a 180cm az ideális. Egyébként meg ha jóképű és sportos vagy akkor lehetsz alacsony sikered lesz.

Elárulom, hogy tapasztalat, hogy a legjobb nők a 155-170cm magasságúak, aki ennél magasabb volt az mind jégkirálynő, semmibe vevő, űberbunkó. És nem egy magas nővel volt dolgom, persze a legtöbb csak randi szinten volt. Az alacsonyak sokkal normálisabbak.

2017. dec. 3. 07:49
 28/48 anonim ***** válasza:
Az meg, hogy 100 kiló feletti a férfi nem tudom, mióta 90-ről felmentem 108-ra valahogy nincs akkora sikerem, persze lehet ez azért is van mert nem vagyok szabad férfi.
2017. dec. 3. 08:08
 29/48 anonim ***** válasza:
23%
fáj olvasni ezeket a : nálam ne legyen alacsonyabb stb kijelenteseket. És ha holnap bele esnél egy ilyenbe? Én is igy gondoltam de 174 cm-eskent jártam 180 cmes lánnyal és soha de tényleg soha nem volt fura nem volt gond belőle és szerintem így előre kijelenteni semmit se érdemes pláne ha nem volt részed benne
2017. dec. 3. 08:38
 30/48 anonim ***** válasza:
50%
Mit foglalkozol ezzel a teuton világgal? Kelet-Európában és a Mediterránumban 170 egy férfi, Ázsiában 160. Kapcsolj át más csatornára...
2017. dec. 3. 11:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!