Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen honnan ered ez a legendássá vált "180 alatt nem férfi a férfi" kijelentés?
Ha már megy az atomdiszlájk, mert valaki nem azt olvasta, amit olvasni akart, tessék:
Némileg egyet is értek a tartalmával. És mielőtt megint csak a piros kézig terjednétek az inger-válasz rendszerben, hadd fűzzek ehhez az egészhez annyit hozzá, hogy nem a magassággal van baj, hanem hogy ti nem vagytok elégedettek a magatokéval és ez a frusztráció az, ami visszataszító. Egyébként a cikk is írja, hogy az önmagukkal elégedetlen nők választanak valamilyen szempontból túlkapásos férfit, nem szimplán náluk magasabbat, hanem sokkal magasabbat, vagy valamilyen szempontból túl "dominánsat". Ez is olyan faroktoldás, mint a férfiaknál a drága kocsi. A másik, hogy a férfiak képesek olyan kakaskodást lenyomni a magas társaikkal szemben, és olyan komplexusosak lenni a magasságuk miatt (ami egyébként érthetetlenül erősen megmaradt az őseinktől), hogy ez az érzet okozza a sikertelenségüket. Madaras meg mindenféle kísérletek is igazolják, hogy az egyén magáról való vélekedése szabja meg a párzási harc kimenetelét is az állatvilágban.
Srácok, én értem, hogy ez b*ssza az agyatok, nekem is van olyan dolog a testemen, ami miatt nem biztos, hogy jól érzem magam, vagy fullos nőnek. De miért nem tudtok legalább annyira okosak vagy intelligensek lenni, hogy utánanézzetek, mi hogyan van, és mi az, ami valójában számít? Miért kell itt fröcsögni meg esztelenkedni indulatból? A saját érzéseitekkel nem vagytok tisztában, azt sem veszitek észre, hogy mi húz fel titeket mindig, mert talál el egy érzékeny pontot bennetek, különben nem ugranátok ennyire bizonyos témákra. Indulatból működtök, magatokat nem is moderálva olykor, vagdalóztok, ócsároltok, mutogattok másra, és ha valami, akkor ez durván visszataszító, már elnézést.
Mit kellene tenniük? Én nem vagyok alacsony (én a súlyommal háborúzok, de az ellen legalább lehet tenni), de aki alacsony annak elég korlátozottak a lehetőségei.
Ha el is ér valamit az életben, a többiek csak legyinteni fognak "na, nézzétek hogy kompenzál a törpe".
(Ui: Én sajnálom az alacsonyakat, még úgy is, hogy engem ők általában utálnak a másfél fejnyi magasságkülönbség miatt és valami alternatív dimenzióban élnek, mert azt hiszik hogy aki magas annak milyen jó, meg minden nő az övék holott nem, maximum akkor ha tengerészgyalogos izomzat tartozik hozzá...) Próbálnák csak ki milyen magasnak és kövérnek lenni, visszasírnák a békés alacsonyságot, mert jobb láthatatlannak lenni mások szemében, mint a fanyalgást és a lenézést látni, hiába vagy magas.
Ebben lehet valami, de mindenki ilyesmit érez aki nem elégedett magával.
Azt alacsony úgy érzi a háta mögött azt mondják "nézd a törpét!"
De ugyanígy érzi ezt a hátamögötti beszélést a kövér férfi és nő is, a kismellű nő, a kispéniszű férfi és ezek majdnem mind komnpenzálnak is (kisfarkúak böhöm óriásautói, kismellűek állandó támadó fellépése a nagyobbmellűáek ellen azonnal letehenezve őket, alacsonyak Napóleon-szindrómája (tipikus alacsony főnök basáskodás), kövérek kamu-ezotériái stb.)
Ez ellen nem nagyon van mit tenni amíg a média elvártnak állít be egy bizonyos típust és ez általában a közepestől picit magasabb, vékony, férfiaknál izmos, nőknél formás és messziről is jól látható mellekkel rendelkező, lehetőleg tökéletes bőrű "übermensch". Pozitív szereplő ritkán tér el el ettől, maximum a vicces vagy a szeleburdi szereplő lehet ettől rondább, nőknél még ott se nagyon.
Erre reggel reagálok, mert sok jó dolog van benne, de most aludnom kellm
Én 190cm vagyok és a 160cm alattiak nálam kiesnek, szerintem a 180cm az ideális. Egyébként meg ha jóképű és sportos vagy akkor lehetsz alacsony sikered lesz.
Elárulom, hogy tapasztalat, hogy a legjobb nők a 155-170cm magasságúak, aki ennél magasabb volt az mind jégkirálynő, semmibe vevő, űberbunkó. És nem egy magas nővel volt dolgom, persze a legtöbb csak randi szinten volt. Az alacsonyak sokkal normálisabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!