Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tulajdonképpen honnan ered ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen honnan ered ez a legendássá vált "180 alatt nem férfi a férfi" kijelentés?

Figyelt kérdés
Gondolom az mindenki számára nyilvánvaló, hogy a nők egyáltalán nem vonzódnak az alacsony pasikhoz (sokuk már elvből sem jönne össze velük, ha minden más téren tökéletesek lennének). Van aki 175 alatt nem éri be, van aki 185 felett tudja csak elképzelni a párját, de általában véve a nagy többség arra kíváncsi legelőször, hogy a pasinak a magassága eléri-e a 180-at? Kérdezem én: Honnan jön pont ez az érték? Miért nem 185 vagy ha angolszász mértékegységet veszem alapul a 6 láb(feet)=182 cm egy igazi kerek szám. Nektek nőknek, hány centitől számít egy pasi alacsonynak annyira, hogy esélyt se adjatok számára? Nekem 170 centisen kiknél lenne esélyem? Az utolsó 2 kérdésre különösen kíváncsi lennék, de légyszíves reagáljatok a fentiekre is!

2017. dec. 2. 23:01
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
39%
Az átlagmagasság 177 cm. Azért 180+ cm akarnak, mert a nők az átlagnál jobbat tartják a minimum elfogadhatónak (minden más területen is, teszem hozzá)
2017. dec. 2. 23:19
 12/48 anonim ***** válasza:
37%
Én 163 cm vagyok és összejönnék 170 cm-es férfivel. Nálam alacsonyabbal viszont nem, nekem az nem vonzó.
2017. dec. 2. 23:25
 13/48 anonim ***** válasza:
Ki a faszt érdekel, hogy honnan ered? Sose hallottam egyébként ilyet. Az a valóságod, amit elhiszel.
2017. dec. 2. 23:25
 14/48 anonim ***** válasza:
#9, küldj képet :)
2017. dec. 2. 23:28
 15/48 anonim ***** válasza:
75%

A gyakoriról ered.

Én 165 cm vagyok, ez alatt azért ne legyen a férfi, de 165-től már van esélye.

Neked a tőled alacsonyabb nőknél lenne elsősorban esélyed, ez a nőknek kb. 80%-át teszi ki szerintem.

Én nem mondom látatlanban hogy ronda vagy és nyomi, de valami defekt biztos hogy van veled, talán belsőleg, különben nem lenne ilyen problémád. Nem a magasságod miatt nem vagy sikeres, ez ezer százalék.

2017. dec. 2. 23:29
 16/48 anonim ***** válasza:

Ugyanonnan, ahonnan az, hogy 10 kiló alatt nem férfi... talán állattenyésztő népességből - bár szerintem az meg épp nem a hülyék foglalkozása.

Én 170 cm ls 60 kg körül vagyok, de az elmúlt 40 évből tán egy felet éltem egyedül - szerintem te se ezekre a hülye közhelyekre koncentrálj.

2017. dec. 2. 23:29
 17/48 anonim ***** válasza:
egyidőben nézegettem egy társkereső oldalt, kb. minden második azt írta, hogy "min 180 cm"
2017. dec. 3. 00:09
 18/48 anonim ***** válasza:
46%

"Nálam alacsonyabbal viszont nem, nekem az nem vonzó."

És ha holnaptól a férfiaknak sem lenne vonzó a náluk alacsonyabb nő akkor így jártatok? Bírom ezeket a kategorikus megállapításokat...

2017. dec. 3. 00:25
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Na ez már majdnem olyan értelmes, mint amikor azt nyögi be némelyik, hogy 18 (ritkábban 20 vagy 16) alatti pénisz nem is minősül annak, mert az már túl rövid.
2017. dec. 3. 00:54
 20/48 A kérdező kommentje:
#18: Szerintem a 12-es kommentelőt pont, hogy semmi okod sincs megszólnod, hiszen a 163 nem egy nagy magasság és joggal várhatja el, hogy a pasi tőle magasabb legyen így én is szóba jöhetnék neki a 170 centim ellenére (legalábbis ha tényleg komolyan gondolta amit írt). Ugyanígy megértem a +170-es csajokat is. Nekem inkább azon (nemegyszer <160-as törpilla) csajok véleménye hallatán nyílik ki a bicska a zsebemben, akik kategorikusan kijelentik, hogy márpedig 180 alatt szóba sem jöhet egy pasi. Igaz, hogy még az én nyakamba is tudnának kapaszkodni, de nem. Na ez az igazi hányingerkeltő Mengele-féle gondolkodás és genetikai szelekció és az ilyen - egyébként iszonyatosan sok - csajokból van elegem.
2017. dec. 3. 01:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!