Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen honnan ered ez a legendássá vált "180 alatt nem férfi a férfi" kijelentés?
1. Mivel én 169 vagyok így 175-180 minimum kéne, azalatt max kb haver (DE ez az én véleményem, hülyeségem)
2. 170 centisen bárkinél, valakit kicsit sem zavar hogy alacsonyabb a párja, de ismerek olyan 150 centis csajt aki 190 alatti pasival nem is kezd..Izlések és pofonok :)
Ebből is látszik, hogy a nők a magasakra buknak.
Azoknak szülnek, így nőtt az átlagmagasság az elmúlt évszázadokban :)
Nem az a baj, hogy alacsony vagy, hanem hogy ronda és nyomi :)
Van 165 és annál alacsonyabb ismerősöm is, nincs gondjuk a csajozással. Titkuk: nem 180 centis nőknél próbálkoznak. Egyik se panaszkodott még arra soha, hogy a magassága miatt visszautasította volna egy nő.
Az emberek szeretik a retardul egzakt dolgokat. Ilyen az 5. randi, a 180 centi, a 75C, a 25 év alatt, meg egy csomó szar, amivel specifikációt gyárthatnak egy emberre. Amúgy szerintem a divatszakmábóp ered, én ilyesmire tippelnék.
Ami engem illet, 168 centi vagyok kb, 165-el még nagyon talán ellennék, de alá nem megyek, ez is alkatfüggő: nem vagyok üvegcsontú kis nő, aktívan sportolok, a genetika a mellet sem spórolta ki belőlem, én szeretem, ha férfinek is van legalább akkora (egészséges összetételű) teste, mint nekem. És szerintem ez nem olyan hű, de irgalmatlan nagy elvárás.
"Nem az a baj, hogy alacsony vagy, hanem hogy ronda és nyomi :) "
Ha tudnád arcra hogy nézek ki, akkor szó szerint együtt éreznél, hogy csak 170-re nőttem, mert nagyképűség nélkül mondom, hogy +10-15 centivel olyan kaliberű pasi lehetnék akiért jópár csaj sóvárogna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!