Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tulajdonképpen honnan ered ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen honnan ered ez a legendássá vált "180 alatt nem férfi a férfi" kijelentés?

Figyelt kérdés
Gondolom az mindenki számára nyilvánvaló, hogy a nők egyáltalán nem vonzódnak az alacsony pasikhoz (sokuk már elvből sem jönne össze velük, ha minden más téren tökéletesek lennének). Van aki 175 alatt nem éri be, van aki 185 felett tudja csak elképzelni a párját, de általában véve a nagy többség arra kíváncsi legelőször, hogy a pasinak a magassága eléri-e a 180-at? Kérdezem én: Honnan jön pont ez az érték? Miért nem 185 vagy ha angolszász mértékegységet veszem alapul a 6 láb(feet)=182 cm egy igazi kerek szám. Nektek nőknek, hány centitől számít egy pasi alacsonynak annyira, hogy esélyt se adjatok számára? Nekem 170 centisen kiknél lenne esélyem? Az utolsó 2 kérdésre különösen kíváncsi lennék, de légyszíves reagáljatok a fentiekre is!

2017. dec. 2. 23:01
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
47%

Az idióták szájából ered!

🤣🧐

2017. dec. 2. 23:02
 2/48 anonim ***** válasza:
50%
Elég modern idióták lehetnek, mert mondjuk a 20. sz. előtt nem volt tipikus a 180 feletti magasság.
2017. dec. 2. 23:03
 3/48 anonim ***** válasza:
40%

1. Mivel én 169 vagyok így 175-180 minimum kéne, azalatt max kb haver (DE ez az én véleményem, hülyeségem)

2. 170 centisen bárkinél, valakit kicsit sem zavar hogy alacsonyabb a párja, de ismerek olyan 150 centis csajt aki 190 alatti pasival nem is kezd..Izlések és pofonok :)

2017. dec. 2. 23:04
 4/48 anonim ***** válasza:
47%

Ebből is látszik, hogy a nők a magasakra buknak.

Azoknak szülnek, így nőtt az átlagmagasság az elmúlt évszázadokban :)

2017. dec. 2. 23:05
 5/48 anonim ***** válasza:
75%

Nem az a baj, hogy alacsony vagy, hanem hogy ronda és nyomi :)

Van 165 és annál alacsonyabb ismerősöm is, nincs gondjuk a csajozással. Titkuk: nem 180 centis nőknél próbálkoznak. Egyik se panaszkodott még arra soha, hogy a magassága miatt visszautasította volna egy nő.

2017. dec. 2. 23:06
 6/48 anonim ***** válasza:
57%
Ha 190 cm lennék, biztos nem kéne 2 fejjel alacsonyabb csaj... franc fog hajolgatni, meg aztán olyan lenne mintha a gyerekem volna...
2017. dec. 2. 23:06
 7/48 anonim ***** válasza:
42%

Az emberek szeretik a retardul egzakt dolgokat. Ilyen az 5. randi, a 180 centi, a 75C, a 25 év alatt, meg egy csomó szar, amivel specifikációt gyárthatnak egy emberre. Amúgy szerintem a divatszakmábóp ered, én ilyesmire tippelnék.

Ami engem illet, 168 centi vagyok kb, 165-el még nagyon talán ellennék, de alá nem megyek, ez is alkatfüggő: nem vagyok üvegcsontú kis nő, aktívan sportolok, a genetika a mellet sem spórolta ki belőlem, én szeretem, ha férfinek is van legalább akkora (egészséges összetételű) teste, mint nekem. És szerintem ez nem olyan hű, de irgalmatlan nagy elvárás.

2017. dec. 2. 23:12
 8/48 anonim ***** válasza:
Èn ezt mèg nem is hallottam. Nekem pomt elèg, hogy a pàrom magasabb nàlam valamivel. Èn 158 cm vagyok. Ha minden màs klappol , nem hiszem, hogy visszautasìtanèk bàrmit, de bevallom egy kicsit zavarna hogy a pàrom alacsomyabb nàlam, mivel amúgy sem vagyok nàdszàl.
2017. dec. 2. 23:12
 9/48 A kérdező kommentje:

"Nem az a baj, hogy alacsony vagy, hanem hogy ronda és nyomi :) "

Ha tudnád arcra hogy nézek ki, akkor szó szerint együtt éreznél, hogy csak 170-re nőttem, mert nagyképűség nélkül mondom, hogy +10-15 centivel olyan kaliberű pasi lehetnék akiért jópár csaj sóvárogna.

2017. dec. 2. 23:13
 10/48 Lazy Lover ***** válasza:
a mai ""nők"" szájából.....
2017. dec. 2. 23:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!