Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen honnan ered ez a legendássá vált "180 alatt nem férfi a férfi" kijelentés?
"aki ennél magasabb volt az mind jégkirálynő, semmibe vevő, űberbunkó."
Wow... Na ez is elég retard duma volt. Magas nőből én két főtípust látok, az egyik a "hosszú" kissé aránytalan karokkal, legtöbbjük ugyanabban a problémában szenved, mint az alacsony férfiak. A másik főtípus olyan, mint anno a Dr.Bubo rajzfilmekben Ursula. Haverom anyja pont olyan, több mint két méter magas, széles... és most jön a vicc! A férje (haver apja) pedig itt kellene sírjon az oldalon, mert hetedikes koromban magasabb voltam, mint ő. Mégis jól megvannak, azon ritka szülőpárok egyike akik még együtt vannak és ránézésre boldogok, nem az a tipikus fásult-megszokott páros mint amilyenek a "há' muszáj" együttéléseknél vannak.
Ez jó nagy szar kamu. Inkább 85 felett nem az a női vélekedések alapján, mert aki kicsit is több, mint kellene az már "dagadék" aki pedig sokkal az már nem is ember.
Hát én vagyok a gyűlölt törpilla. Nekem tetszenek a magas pasik. Pisis korom óta. De emlékszem, hogy csak nekem, egyetlen barátnőm sem volt, akinek fontos lett volna a magasság.
Semmi más nincs, ami miatt megnézek egy férfit. Hajszín, szemszín, arc... eddig még nem láttam olyan férfit, aki annyira ronda lett volna, hogy megijedjek.
Amúgy egy angol randis műsorban láttam, meg is lepődtem, a csaj mondta:
- What do you call a man under 6 ft?
- ?
- A friend.
37#
Mobilról nincs kedvem a google-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!