Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindig elrontom a kapcsolataimat?
Szia!
Tudom,min mész keresztül,nekem is volt egy igen hosszú depressziós szakasza az életemnek,amikor önértékelési zavarokkal küszködtem,pár ember hátba szúrt,páran hátat fordítottak nekem.Volt egy időszak,amikor nagyon szerelmes voltam olyasvalakibe,aki nem érdemelte meg,nagyot csalódtam benne,és ez bizony padlóra tett.Sokáig sajnáltam magam.Aztán ahogy telt az idő,és a nem őszinte emberek kihullottak mellőlem szépen,rájöttem,hogy ez így van rendjén.Aki nem hozzád való,azt az élet elveszi tőled.Azért,hogy ebből is tanulj.Egy kicsit legyél egyedül!Nem muszáj neked kapcsolatból kapcsolatba ugranod.Időt kell hagynod a lelkednek,hogy regerenálódjon.Pihenj,kapcsolj ki,foglalkozz kicsit magaddal most!Kisírod magad,aztán alszol egyet,felkelsz,megtervezed a napodat.Mondjuk rendet raksz,kitakarítasz magad körül.Kifested a körmeidet,vágatsz egy új frizurát,elkezdesz egy könyvet,akármi.Először csak egy napot élsz túl,aztán elkezded élvezni napról napra,hogy azt csinálsz,amit csak akarsz.Ez szabadság neked.Ha elkezdesz változni,adni magadra,belül is szép lassan rendet rakni,hidd el,megerősödsz!Ha ezt eléred,szépnek fogod magad látni,aztán jöhetnek a randik.Talán fogsz még csalódni,de minél több fájdalom ér,annál több motivációt nyersz.Én is így erősödtem meg,és végül,mikor elkezdtem hinni benne és magamban,megkaptam,amire vágytam.Nem szabad feladni.
Első vagyok nekem egy olyan lány mint te főnyeremény lenne.
Látod vnnak olyan férfiak akik olyan nőre vágynának mint te.
Nyilván itt csak a személyiségi dolgokrül beszélünk hiszen nem láttalak nem halottalak.
Én rák vagyok
29f
12:50 Vagyok lehet így van.
Sajnálom hogy a mostani kapcsolatodban nem érzed magad jól, próbáljátok megbeszélni ha nem változik semmi akkor lépned kell ha nem akarsz boldogtalan kapcsolatbörtönben maradni.
"pasikák" b+... menj vissza az oviba inkább.
"Nem tudom miért baj az ha egy lány ragaszkodó és sok törődésre vágyik miért nem szeretik ezt a pasik?"
Mert ez nem vágy, hanem elvárás. Az elvárásokat pedig senki sem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!