Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha eddig mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha eddig mindig szabotáltam a kapcsolataimat?

Figyelt kérdés

Eddig 3 sráccal kezdett alakulni komolyabb kapcsolatom, de mindig bepánikoltam attól, hogy komolyan kötődni fogok valakihez, így 1-2 hónap után kiléptem. Féltem teljesen átadni magamat az érzéseimnek, így még csak amikor apróbb fellángolást éreztem irántuk, taktikázva dobtam őket úgy, hogy azt hihessék, ők dobtak engem. A lényeg, hogy most már 23 vagyok, saját hülyeségből sosem volt hosszabb kapcsolatom. Most azonban megint elkezdtem ismerkedni egy pasival és nagyon félek tőle, hogy megint nyuszi leszek és elszaladok az érzéseim elől. Hogyan érhetném el, hogy ne féljek ennyire megélni a szerelmet, a kötődést, hogy bízhatok a másik félben? Már nagyon nem szeretnék ugyan ilyen idióta lenni, szeretnék egy értelmes, felnőtt(nek mondható) kapcsolatot.

23/l

2017. szept. 29. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Pszichológus, talán ő meg tudja mondani, hogy mért szórakozol másokkal.
2017. szept. 29. 20:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Ennyire nem tetszett a szüleid viszonya?

Vagy nem is volt nekik?

A te viszonyod csakis rajtatok áll, ám!

(Gondóttamszólok.)

2017. szept. 30. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!