Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszem tönkre így a kapcsolataimat?
Az a helyzet, hogy sosem tudom igazán élvezni, igazán átadni magam a párkapcsolatomnak. Mindig attól félek, hogy egyszer úgy is vége lesz, minek éljem magam bele annyira? Ez nem jelenti azt, hogy nem vagyok szerelmes, csak éppen nem tudok igazán boldog lenni pont a fentiek miatt. Mindig ott van az a hátsó gondolataim, hogy egyszer úgy is vége lesz ezzel a lánnyal és hogy a szerelem mindig elmúlik.
Pont emiatt a racionalitásom miatt nem tudom kiélvezni az érzelmeket. Az az igazság, hogy szerintem az előző kapcsolatom is pontosan emiatt bukott meg, mert féltem, hogy bekövetkezik...a lány érezte rajtam, hogy furcsa vagyok. Amolyan önbeteljesítő jóslat volt ez.
Hogyan tudnék erről leszokni, megváltozni ? Érdemes egyáltalán ? Nem lesz úgy fájdalmasabb a szakítás ? Persze most is eléggé fáj nem mondom...
Kajálásnál is aggodalmaskodsz hogy egyszer újra megéhezel ?
Vagy már esetleg most öngyilkos akarsz lenni mert egyszer úgyis meg kell halni ?
A háttérben ugyebár a szakítástól való félelem.
Na de miért ?
Már most is egyedül vagy.
Szerintem ez egy ördögi kör. Nem adod át magad a kapcsolatnak, így a másik fél érezheti úgy, hogy ezt te nem akarod, és továbbáll.
Szerintem szerelemben vállalni kell az ilyen kockázatot, különben mi értelme?
Egyszer úgyis vége lesz....
és akkor ott fekszünk, a többiek meg körülállnak.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!