Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindig elrontom a kapcsolataimat?

Figyelt kérdés
egy pasi se tud mellettem megmaradni huzamosabb ideig mert azt mondják,hogy nem jó modorom van és túlzottan ragaszkodok hozzájuk szinte megfojtom őket a szeretetemmel. Nem tehetek róla nagyon vágyom a törődésre hogy sokat foglalkozzanak velem. Nagyon nagy szeretethiányom van már kiskorom óta. Depressziós vagyok mindig és ha elhagynak akkor meg belebetegszem a bánatba. Nagyon rossz így élni nem tudom mit tegyek annyira szeretnék már boldog lenni de úgy érzem hogy el vagyok átkozva. Szeretném megtalálni az igazi a lelki társamat aki elfogad engem a hibáimmal együtt. Meg arra is rájöttem,hogy társfüggő vagyok egyszerűen egyedül nem érzem magam boldognak mindig kell,hogy legyen mellettem egy társ. Nem tudok egyedül lenni kapcsolatból kapcsolatba vándorolok. Ez egy ördögi kör amiből nem tudok szabadulni. Mit tegyek? Forduljak szakemberhez? Vagy legyek öngyilkos? Mert már az is megfordult a fejembe. Nagyon szenvedek :(
2017. dec. 2. 12:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj szakemberhez!
2017. dec. 2. 12:12
 2/19 anonim ***** válasza:
91%

Öngyilkos semmikép sem legyél, szakember talán segíthet csak ne vihyék el a gyógyszerfüggés irányába.

Egyszerüen nem a megfelelő emberekkel kerültél össze.

Nem vagyok egy asztrológiahívő de csak kiváncsiságból mi a horoszkópod?

2017. dec. 2. 12:12
 3/19 A kérdező kommentje:
skorpió vagyok
2017. dec. 2. 12:15
 4/19 anonim ***** válasza:
Alig múltál harminc, fel a fejjel!
2017. dec. 2. 12:23
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Még nem találtad meg a megfelelőt. Nekem is kell az állandó jelenlét. Én, megtaláltam azt a nőt, akinek nem baj, ha napi 24 órában ölelve van.
2017. dec. 2. 12:24
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Szakember!

Én is ilyen voltam, csodálkoztam, hogy miért nincs jó kapcsolatom soha. Aztán rendbeszedtem magam (addig szingli maradtam direkt), azóta láss csodát, van egy nagyon boldog hosszú párkapcsolatom.

2017. dec. 2. 12:24
 7/19 anonim ***** válasza:
53%
Dilidoki, mégpedig sürgősen.
2017. dec. 2. 12:29
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

A pszichológus nem dilidoki, - én is látom az ellentmondást, csak nem tudom, mi a teendő vele:

" megfojtom őket a szeretetemmel. Nem tehetek róla nagyon vágyom a törődésre hogy sokat foglalkozzanak velem. "

Szóval te nyomod azt a viselkedést, amit magad irányába szeretnél.

2017. dec. 2. 12:34
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért baj az ha egy lány ragaszkodó és sok törődésre vágyik miért nem szeretik ezt a pasik? Eddig egyik se szerette akivel együtt voltam. A mostani párom meg egy unalmas munkás ember akit semmi más nem érdekel igazán csak a munka a pénz a kocsija meg a szülei és csak utána jövök én persze ha van rám idő :(
2017. dec. 2. 12:39
 10/19 anonim ***** válasza:
37%

Haha A skorpióra pont az a jellemző, hogy rátelepszenek a partnerükre.

Én is nagyon szeretethiányos vagyok, és akit különlegesnek érzek, nagyon tudom szeretni. Viszont nem vagyok társfüggő. Már lassan két éve nincs barátnőm, és nem is valószínű, hogy ez a közeljövőben változni fog.

Ha ragaszkodsz bárkihez, annak ellenére, hogy ő lenne az igazi, annak nincs semmi értelme. Ezzel csak azt éred el, hogy a férfi nem érzi magát különlegesnek, mert egyből leesik neki, hogy lehetne helyette bárki más, ugyanígy szeretnéd.

2017. dec. 2. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!