Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindig elrontom a kapcsolataimat?
Öngyilkos semmikép sem legyél, szakember talán segíthet csak ne vihyék el a gyógyszerfüggés irányába.
Egyszerüen nem a megfelelő emberekkel kerültél össze.
Nem vagyok egy asztrológiahívő de csak kiváncsiságból mi a horoszkópod?
Szakember!
Én is ilyen voltam, csodálkoztam, hogy miért nincs jó kapcsolatom soha. Aztán rendbeszedtem magam (addig szingli maradtam direkt), azóta láss csodát, van egy nagyon boldog hosszú párkapcsolatom.
A pszichológus nem dilidoki, - én is látom az ellentmondást, csak nem tudom, mi a teendő vele:
" megfojtom őket a szeretetemmel. Nem tehetek róla nagyon vágyom a törődésre hogy sokat foglalkozzanak velem. "
Szóval te nyomod azt a viselkedést, amit magad irányába szeretnél.
Haha A skorpióra pont az a jellemző, hogy rátelepszenek a partnerükre.
Én is nagyon szeretethiányos vagyok, és akit különlegesnek érzek, nagyon tudom szeretni. Viszont nem vagyok társfüggő. Már lassan két éve nincs barátnőm, és nem is valószínű, hogy ez a közeljövőben változni fog.
Ha ragaszkodsz bárkihez, annak ellenére, hogy ő lenne az igazi, annak nincs semmi értelme. Ezzel csak azt éred el, hogy a férfi nem érzi magát különlegesnek, mert egyből leesik neki, hogy lehetne helyette bárki más, ugyanígy szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!