Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindig elrontom az első benyomást? Hogy nem tudom a jó, kedves, pozitív, laza oldalamat mutatni? 19/L

Figyelt kérdés

Akárhányszor randizok, vagy új emberekkel kell ismerkednem, mindig annyira izgulok, hogy teljesen kifordulok önmagamból. Idiótán és bután viselkedem, nem tudok hozzászólni semmihez, nem vagyok elég érdeklődő, látszik rajtam, hogy valami nem stimmel.

Miért lehet ez? És hogy lehetne ezt fejleszteni?

2017. febr. 22. 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen vagyok, engem is nagyon érdekelne erre a válasz! Elég nehéz így ismerkedni, hogy mindig a kínos oldalamat szedem elő, miikor randizni megyek. :(

19/L

2017. febr. 22. 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyakorlat teszi a mestert :) 19 évesen én is idiótának éreztem magam a randikon de ez megváltozott...
2017. febr. 22. 10:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Önmagadat kéne csak adni és nem megfelelni akarni, ennyi.

Nem szoktam kislányokkal randizni, mindig nálam idősebb nőim voltak, a párom is 14 évvel idősebb. De egyszer elhívtam egy huszonéves lányt randizni. Egy mukkot nem szólt. Roppant kínos volt. Semmi mondanivalója nem volt! Ha nem kérdeztem ,semmi! Nem vagyok pedig az a fajta, aki a másikat szóhoz sem hagyja jutni, sőt... érdekelt volna, ha mond valamit.

Na EZ gáz. Ehhez képest még az is jobb, ha hülyeségeket beszélsz... :D

De az egész első randi dolog arról kéne szóljon, hogy megismerjétek egymást, egy komoly beszélgetés legyen, hogy eldönthessétek, akartok-e egyáltalán valamit a másiktól. Ha ezen felül még romantikusra is sikerül, jó. Ha csók is van, az is jó. De... nem kell senkinek megfelelni! Ha akar téged, önmagadért akarjon! Ezt tartsd észben és könnyebb lesz! ;)

26/F

2017. febr. 22. 10:49
 4/7 Rumi bátya ***** válasza:
Én imádom az ilyen lányokat :D aki meg akar titeket tényleg, az türelmes addig mig ki nem bontakoztok!!! 25F
2017. febr. 22. 10:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért van, mert izgulsz.

Meg akarsz felelni, pedig azt sem tudod, milyen a másik ízlése.

Csak add önmagad. Önbizalom kell hozzá, mert ha te elfogadod magad, már nem akarsz másnak mutatkozni.

21/L

2017. febr. 22. 11:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Majd ha már nem izgulsz, nem lesz gond. Gyakorold az ismerkedést.
2017. febr. 22. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Mindenkiben benne van az,hogy szeretne jó benyomást kelteni a másikban. Ilyenkor hajlamosak vagyunk arra,hogy felfedezzük még a nemlétező hibáinkat is,hogy biztos azt fogja rögtön észrevenni a pasi és máris bezsongatjuk magunkat.

Ha megpróbálod valamennyire magad adni nincs gond. Amennyiben érdekled a srácot úgyis lesz második randi is, sőt, többedik, ahol majd jobban megismer és addigra már Te is kevésbé leszel izgatott.

2017. febr. 22. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!