Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap jól sikerült az első randi, először találkoztunk aztán, mondtam hogy szeretném folytatni vele, mondta hogy ő is meg hogy tök pozitiv benyomás voltam, aztán (? )
Akkor most te melyik fél is vagy? A nő vagy a pasi?
Ha utóbbi akkor elcseszted azzal, hogy túl gyorsan kerested... (sms) Ha nő akkor nyugi, íratlan szabály, hogy legalább 1 maximum 4 napig nem keressük a csajt. Ha ennél tovább tart a szünet le mondhatsz róla...
Az sms-el csöppet elszúrtad, de ha tényleg érdeklődött akkor még nincs minden veszve... ha ez tegnap volt akkor holnap keresd fel, és közöld! vele a randi következő helyszínét. Lehetőleg más programot találj ki mint az elsőn. (ha bejössz neki akkor a közlés határozottságot sugall neki, és nyert ügyed van, ha nem akkor megorrol kicsit, de akkor meg hazudott az elején... :) )
első voltam
A nő az nő.
Mindegyik ugyanúgy gondolkozik és mindegyik ugyanazt akarja! Persze mindegyik a saját elképzelése szerint.
A szerénynek is határozott pasi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!