Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a legtöbb lány szerint miért hülyeség?
te kocsihoz kötöd a házasságot és a gyereket? :)
és ha soha nem jön össze a kocsi, akkor bukod a többit is?
Mert mit szimbolizál neked az a két autó? Más egy olyan elképzelés, hogy addig nem szeretne az ember családot, amíg nincs rá anyagi háttér, vagy nem futotta le a gyerektelen élethez számára tartozó köröket (világjárás, karrierépítés akár 0-24 óra gürizéssel, és más bizonytalan élethelyzet, ami egyedül meg párban izgi, de egy kisgyereknek vagy babának lehet, hogy nem kellemes épp). De miben akadályoz a család egy nyomorult kocsi megszerzésében? És ha meglesz, mi fog történni, kipipálod és ennyi? Fog ez bármit számítani a jövőtervezés szempontjából? Ad egy leírhatatlan élményt az életedhez, mint az, hogy idegen kulrúrákat ismerhetsz meg, vagy szerencsét próbálhatsz a nulláról?
Ne haragudj, de én alapból lenézem azokat az embereket, akiknek a tárgyak ekkora szellemi értéket képviselnek, legyen az kocsi, vagy számítógép, vagy bármi. Más az, mikor az ember egy házat húz fel, és az alap kiásásától az utolsó cserépig ő készíti el. Az elhiszem, hogy élmény és kihívás szintjén is hatalmas dolog, és nagyon nagy értéket képvisel. De mikor veszel egy szart, ami ér valamennyit, és arra vered magad... Nem, utálom a gyűjtögetőket is, betegesek.
Ezt en uzlwtkotokent ugy talalnam,hogy:
Kb 3 honap mulva akarom letrehozni az uj vallalkozasom es a bevetelem maximalizalasahoz szukseges ket auto fenntartasa munkaeszkozkent. Mivel a kiadasokat a minimalisra akarom szoritani,igy ket regebbi szemelygepkocsi tipust kell vennem. Igy az evente kivanatos nyaralasaimra tobb penzem marad a bevetelbol.
N
Tudni kell az igazságot néha nem elmondani.
Hablatyolj valamit a családi házról, romantikáról.
Az autós álmaidat hagyd meg késöbbre, amikor már belédzúgott..;)
Mondj igazat és betörik a fejed...
Mondd azt, hogy egyelore szeretnel a hobbidnak elni, mert evek multan erre nem lesz lehetoseged a csalad, gyerek miatt.
Amugy szerintem semmi rossz nincs benne, a nokkel van a baj, akikkel randizol. Meg megse ismertek, de mar az apuka jeloltet latjak benned, nem azt, akivel szivesen elenenek eletuk vegeig akar. Az ilyen noknek csak a gyerekszules lebeg a szemuk elott, mintha mas nem is letezne a vilagon. Lehet, hogy szerelmesek lesztek, de varhatod akar fel ev mulva is, hogy elohozza, o bizony mar szulne. Meg van a gyerek, jobb esetbe boldog csalad lesztek, de leginkabb csak a gyerekkel lesz elfoglalva,hisz ez minden alma,es valora valhatott, te meg csak masodhegedus leszel.
Egy (meg ) idegen no almaiert teszel, vagy a sajatodert?
Én adok egy normális választ is, bár minden csak nézőpont kérdése.
Én személyszerint már annak örülnék, hogy van életcélod.
Támogatni kellene a párodnak ezt az ötletet. Ha ez tenne boldoggá miért ne valósíthatnád meg? Ne aggódj, csak nem a megfelelő emberekbe botlottál. Ezekenkívül gondolom más is foglalkoztat. :)
Nem az emberi kapcsolatokat akarja felcserelni az autokra.
Legalabb is en ugy ertelmeztem, hogy haza er a kerdezo a munkabol ,butykolgeti az autokat nehany oraig, azta baratnozes, csalad latogas, bevasarlas stb szoval hetkoznapi dolgok.
Egy baba mellett szerelni nem igazan van ido, foleg ha anyuka is akar
,,szabadnapokat’’. Nyilvan apukanak kell bevallalni a babat ilyenkor. Emelett a sok kozos egyutt toltott se figyelmen kivul hagyando.
Szerintem semmi rossz nincs ebben. Elvegre a hobbi nem letfontossagu kotelezo dolog, ezert is csinalja az ember szivesen. A kerdezonek az autozas a hobbija. Siman kicserelhetitek a szot lovaglasra, kirandulasra, horgaszasra stb. Ezek sincs sok ertelmuk, meg is foglalkoznak veluk az emberek. De nem hiszem, hogy a FELNOTT parkapcsolatok csoportban megkene magyarazni a hobbi fogalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!