Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hülyeség az, hogy én ragaszkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség az, hogy én ragaszkodom a lány nevéhez?

Figyelt kérdés

Több lány név is tetszik. Manapság már rengeteg csúnya, sajnos vezeték név is van, nem csak keresztnév.

Amikért én oda vagyok az a Gabriella, Niki, Dominika, Bettina (és még egy pár)

Gátlás az, hogy nem járnék olyan lánnyal, akinek szégyellve ejteném ki a nevét a szüleim előtt? (Mint pl: Virgínia)

2017. nov. 4. 20:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
26%

Az, mert csak magaddal cseszel ki. Bár, ha igazi alfa vagy akkor megteheted, hogy ennyire válogass.

A Dominika viszonylag ritka név ezek közül, a többi nem annyira.

2017. nov. 4. 20:12
 2/17 Heart of Darkness ***** válasza:
78%
Mindenkinek van olyan név ami tetszik és van olyan is ami kevésbé tetszik. Az viszont hülyeség, hogy a neve miatt nem járnál valakivel.
2017. nov. 4. 20:12
 3/17 anonim ***** válasza:
63%
A te magánügyed. Engem teljesen hidegen hagy. Azzal jársz akivel akarsz.
2017. nov. 4. 20:13
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nem volt ilyenem,hgy csak 1 névhez ragaszkodnék, de volt, hoggy sorozatban 5 Katával jártam egymás után.
2017. nov. 4. 20:18
 5/17 anonim ***** válasza:
50%

Nekem is fenntartásaim vannak mondjuk egy Bélával.

Volt már olyan párom, akinek nem szerettem a nevét, őt a vezetéknevén hívtam, vagy becéztem.

Egyébként pont egyik név sem tetszik az általad felsoroltak közül.

2017. nov. 4. 20:20
 6/17 anonim ***** válasza:
24%

Nem gondoltam volna, hogy ez előfordulhat, de egyetértek udvarias lótetűvel.

Biztosan nagyon fullos férfi vagy, ha még ilyen szűrőt beállítottál magadnak. Persze ragaszkodj hozzá, de semmi értelme, vagy kb. addig van, amíg fülig szerelmes nem leszel egy pl. Virginia nevű lányba. :)

2017. nov. 4. 20:20
 7/17 A kérdező kommentje:
jajj hogy neked az a neved éééérteeeem
2017. nov. 4. 20:22
 8/17 anonim ***** válasza:
39%
Az, de nyugi jogod van hülyének lenni. Helyedbe vezetékneveken is gondolkoznék, aztán bújnám a facet rákeresve minden permutációra. Hajrá bá$tya!
2017. nov. 4. 20:27
 9/17 anonim ***** válasza:
33%
Gabriella tényleg meseszép név. Alexandra is szép, Fannit is kedvelem, Afdriennt, Andreát, Bernadett, Daniella, Hédi, Hedvig, Noémi, Olívia, Petra, Sára, Stefánia, Vivien, Viktória. Ezek a zsánereim.
2017. nov. 4. 20:56
 10/17 A kérdező kommentje:
Miért pontozzátok le az utolsót? Pár név nekem sem tetszik, de pl a Stefánia, Alexandra, Bernadett, Sára tényleg gyönyörű nevek.
2017. nov. 4. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!