Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség az, hogy én ragaszkodom a lány nevéhez?
Több lány név is tetszik. Manapság már rengeteg csúnya, sajnos vezeték név is van, nem csak keresztnév.
Amikért én oda vagyok az a Gabriella, Niki, Dominika, Bettina (és még egy pár)
Gátlás az, hogy nem járnék olyan lánnyal, akinek szégyellve ejteném ki a nevét a szüleim előtt? (Mint pl: Virgínia)
Ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam!
Azt sem értem, hogy miért kéne kiejtened a nevét bárki előtt, ha nem akarod? Utalhatsz rá úgy is, hogy a barátnőd vagy a párod vagy adhatsz neki becenevet, aminek köze sem kell hogy legyen a nevéhez. Egy rakás embert ismerek, akiket mindenki valami becenéven szólít, és az igazi nevüket nem is ismeri szinte senki, mert azt nem szokták használni.
Hát elég érdekes, ha olyan szinten ragaszkodsz ehhez az elképzelésedhez, hogy emiatt zársz ki embereket, akik amúgy minden szempontból megfelelnének.
De persze, az érthető, hogy bizonyos nevek nem tetszenek. De azért ha minden más klappol, ezen azért túl lehet lendülni szerintem. Na meg lehet olyan becenevet adni, ami tetszik neked is.
De azért gazán jól esett, hogy valakinek tetszik a nevem, mert általában ha szép női nevekről van szó, nem szokták említeni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!