Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség lenne felkeresni?
Figyelt kérdés
Masfel hónapja lett vege a volt kapcsolatomnak. Személyesen azóta se beszeltunk, facebookon szakított, ok nélkül egyik napról a másikra. Azóta kerestem egyszer, de alig alig válaszolt. Minden egyes nap késztetést érzek ra, hogy keressem, nem tudom ez mitol van de kb mindennap rairnek, de nem akarok futni es nem akarom a meltosagomat leadni ennyire. Szeretnem újrakezdeni, nem tudom mit csinaljak mar. Próbálom magam lefoglalni, hogy ne gondoljak ra, de tényleg annyira hianyzik, hogy nem tudom mit csinaljak. Adjatok tanácsot?
20/L
2017. szept. 25. 10:39
1/4 anonim válasza:
Foglald el magad! Dolgozz sportolj és ne szenvedj! Ne keresd, nem véletlen történt ez így.
2/4 A kérdező kommentje:
Dolgozom, sportolok, tanulok, bulizok, ismerkedem mindent csinalok es egyszerűen nem múlik el, de meg csak nem is enyhül ez az erzes :(
2017. szept. 25. 10:52
4/4 anonim válasza:
Tapasztalat: igen,hulyeseg lenne felkeresni, akarmennyire is hianyzik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!