Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez hülyeség?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és én már lemondtam a hosszútávú kapcsolatokról. Nem azért mert eddig nem voltam sikeres vagy egy pasit sem érdeklek csak már úgy gondolom, hogy egyedül szeretném leélni az életem :). Mit gondoltok erről?2015. febr. 4. 22:24
1/5 anonim válasza:
Majd megfog változni a véleményed, ha jön egy normális fiú, én is így akartam :)... régebben.
3/5 A kérdező kommentje:
És a gyerek témát is?
Nem szeretnék gyereket, mert mostanában lehetőségem volt megfigyelni néhány kisgyerekes családot. Nem lehet egyszerű nekik és én nem szeretném ezzel eltölteni a fél életemet...
2015. febr. 4. 22:29
4/5 anonim válasza:
pár év és erősödnek az anyai ösztöneid :)
régebben én is azt mondtam hogy max egy ma már akár hármat is el tudnék képzelni
persze előbb a suli :)
L/21
5/5 A kérdező kommentje:
Oh értem :) köszi szépen a válaszokat mindenkinek :)
2015. febr. 4. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!