Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz elfogadni nemde?
Itt egy kis videó, persze nem világmegváltó de tökéletesen igaza van. Nehéz elfogadni igaz, hogy azért nincs sikeretek a nőknél mert lúzerek vagytok személyiségre és nem a külsőtök a legfontosabb visszatartó erő? Bármit megtesztek csak azzal ne kelljen szembenézni, hogy rajtatok múlik.
https://www.youtube.com/watch?v=rmfHBCpSds8
a needy eredetileg azt jelenti, hogy szűkölködő, tehát szegény. Arra a "jelenségre" használják, amikor valaki vagy valami (pl egy macska) extra figyelemre vágyik. Ember esetében ez ugyanígy megfigyelhető, de ez egy emberi tulajdonság, ami vagy megvan valakiben vagy nincs. Leginkább arra gondoljatok, hogy nagyon bújhatnékja van az illetőnek, vagy ilyesmi.
A szexuális értelmezés is létezik, ahogy felettem írták.
próbáltam érthetően összefoglalni....
#3: Azt is, de ezt is, és még mást is (hátrányos helyzetű, szegény)
Amúgy egyetértek kivételesen a linkelt videóval.
Mindjárt jön valami buta, beteg fäsz nyomatni az izmosbunkógazdagBMW-s dumát, csak várjátok ki a végét. :D Csak azon lehet segíteni, aki hagyja, aki hajlandó szembenézni a valós problémával. Aki folyamatosan tagad, hárít, és szemellenzős, azt szerintem el kell engedni. Tudom, ez szomorú, de vannak emberek, akiken nem feladatunk segíteni, csak ha hajlandóak meghallgatni a segítséget, és ebben benne van az is, hogy hajlandóak szembesülni a valósággal.
Ezek az emberek maguknak emeltek egy falat a világgal szemben. Egy olyan falat, ami jobban fest a valóságnál, amivel felmenthetik magukat. Elvégre is, ha abban a tudatban élnek, hogy a rajtuk kívüleső, számukra megváltoztathatatlan dolgok miatt alakult úgy, akkor abba bele tudnak törődni, és nem érzik azt a késztetést, hogy bármit kellene tenniük. Mikor valaki felhívja a figyelmüket arra, hogy ez történhetett volna másképp, és ráébreszti őket lustaságuk vagy cselekvésképtelenségük (minimalizmusuk) árára, akkor dől össze ez a fal, vagy legalábbis meginog. És olyankor van az, hogy bezárkóznak, elkezdenek csapkodni-anyázni, sebet nyalogatni, mindenhez nyúlnak, csak megszabaduljanak az érzéstől.
Nem szép ezt mondani, de aki hülye, haljon meg. Ha neki jó így élni, éljen így. Más kérdés, hogy ideürít az online világba anoním módon mindent, ami emiatt fel-felgyűlik benne. De nem kér segítséget, nem megoldást keres, csak ürít. Emiatt nem tudunk segíteni sem.
Sajnos nem bírtam végignézni!
Idegesítő a stílusod, zavaró az előadásmódod és gagyik a rajzok, túl sokat beszélsz a semmiről és ezt nagy életigazságként próbálod eladni, ami azért elég vicces :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!