Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem akarok semmit egy lánytól, de ő ezt nem képes elfogadni?

Figyelt kérdés
Pár hónapja voltam egy tanfolyamon, ahol megismerkedtem egy lánnyal. Már az elején fura volt nekem, mert picit nyomulós volt, holott rám soha, de soha nem szokott nyomulni lány, inkább észre sem vesznek. Ő meg folyton engem bámult, kérdezgetett, próbált beszélgetni stbstb. Én igyekeztem udvariasan az értésére adni, hogy nem akarok semmit tőle, de ő ugyanúgy nyomult rám folyamatosan. A tanfolyam után megtalált instagramon is, ott folyamatosan ír, hogy találkozzunk, üljünk be valahová... Természetesen megmondtam neki, hogy nem érek rá, nem akarok, de egyszerűen nem érdekli. Letiltani nem akarom, mert az nem az én stílusom, de nagyon örülnék neki, ha végre leszállna rólam.
2017. szept. 4. 20:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mondod neki meg kereken, akkor melyik kisujjabol kene kiszopnia, hogy te epp mire gondolsz?
2017. szept. 4. 20:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki, hogy nem akarok semmit tőle. Sem kapcsolatot, sem barátkozni, semmit. Nem is egyszer. 1-2 napig nem írt utána, aztán utána megint.
2017. szept. 4. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem ért a szóból és nem tiltod le, akkor még játszhatod ezt egy ideig.

Ne reagálj rá. Egyszer abbahagyja.

2017. szept. 4. 20:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tiltas. Normális ember felfigja, ha a másik semmit nem akar.
2017. szept. 4. 20:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nem akarok letiltani, akkor egyszerűen meg se nyisd az üzeneteid. Egyszer majd beleun.
2017. szept. 4. 22:28
 6/9 Szergej55 ***** válasza:
Szóval nem akarsz tőle semmit, csak ezt épp normális formában nem bírod az értésére adni. Te csaj vagy, b*szod? Azok szokták ezt csinálni, ne már.
2017. szept. 4. 23:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Szép, hogy nem akarsz bunkó lenni, de itt ő a bunkó, aki nem veszi a lapot. Normális lánynak rég leesett volna, de neki valamiért nem, ezért, ha nyugtot akarsz, határozottabbnak kell lenned vele. Mondd meg, hogy hagyjon békén, hidd el, ez nem bunkóság.
2017. szept. 4. 23:51
 8/9 anonim ***** válasza:
de miért nem? ronda vagy szégyelled vagy csak kell h ne legyen körülötted senki?
2017. szept. 5. 08:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem ronda, sőt eléggé jól néz ki, de nem akarok sem kapcsolatot sem "barátot" magamnak és ennyi az egész.
2017. szept. 5. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!