Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gondoljátok, hogy ha ezeket a "szintezős" dolgokat másként fogalmaznánk meg, akkor sok embernek könnyebb is lenne elfogadni?
Egy normális önértékeléssel rendelkező személy ismeri magát, ismeri értékeit és tudja, hogy ő mire képes, mit tud nyújtani, mire vágyik..stb.
Tehát, aki tisztában van a képességeivel annak nem fog bilibe lógni a keze.
Pl. én hiába szeretnék multimilliomos pasit, hogy körbeutazzam a világot, ha egyszerűen nem járok olyan környezetbe, ahol velük kapcsolatot tudnék létesíteni, meg tudom, hogy a pénz nem minden. Tisztában vagyok az értékeimmel, szintemmel és nem rugaszkodom el 250 km-re a föld felett.
Álljunk a realitások talaján.
És még valami, egy normális önértékeléssel rendelkező személy magasról tesz mások véleményére a magánügyével kapcsolatban!
Azért jó ha egy férfi ismeri a célcsoportját. Én nem fogok megpróbálni párkapcsolatot kialakítani egy olyan nővel akinek az a fontos, hogy mennyi pénzem van, milyen kocsim van stb. mivel pályakezdő fizetésem van így tudom, hogy nem látnánk egymásban semmi értéket. Továbba a sárkányokat is hagyni szoktam mert mivel nem vagyok papucs ezért nem jönnénk ki.
De az hülyeség, hogy 10-es skálán pontozzuk a nőket és elhatározzuk, hogy 6 fölé nem megyünk mert ő már túl jó nő hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!