Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem gondoljátok, hogy az itteni válaszok gyakori olvasgatása elferdíti az ember értékítéletét?
Aki gyakran lóg a gyakorin, és az itteni válaszokat olvasgatja, annál jó eséllyel felléphet, hogy az addigi hitében meginog, elbizonytalanodik olyan dolgokban, amikben addig biztos volt. A GYK világa - valljuk be - negatívan befolyásolja az ember értékítéletét, a való világnak ez a szeletkéje összezavarhat addig teljesen magabiztos embereket, kiforrott személyiségeket.
Ti nem veszitek észre magatokon, hogy a GYK eme rovatának rendszeres olvasgatása így hat rátok? Negatívan befolyásolja a hangulatomat, hatására a világot borúsabbnak, gonoszabbnak látom, pesszimistább, reményvesztettebb leszek, a válaszokat olvasva melankólia tör rám és egy-két poént leszámítva, ami nevetni tudok, rosszkedvvel ruház fel. Van, aki hasonlóképpen érez? Tényleg ilyen kegyetlen a valóság, mint ezen az oldalon?
Dehogynem. Ma pl. megtanultam, hogy minden pasi arról ábrándozik, kinek az arcára veri, és szomorúak, ha a csaj nem "veszi torokra" a farkukat.
Napról napra sötétebbnek látom. Szerintem leszokom innen. Csak ez olyan, hogy jobb tudni, hogy ilyenek, mint élőben meglepődni.
Nem. A kivétel erősíti a szabályt. Attól, hogy van itt 1-2 idióta, aki minden nap kiír egy nő/férfigyűlölő kérdést, még rengeteg normális ember van. Én inkább mindig a való életet tekintettem mérvadónak, ott pedig sok értékes, boldog emberrel találkozok nap mint nap.
Meg ha megnézed a kérdések nagy részét, annyit látsz, hogy van egy idióta, aki feltesz egy idióta kérdést. Meg 100 válasznyi oltogatás, amiben leírják, hogy a kérdező idióta. :) De persze a negatív mindig jobban megmarad az emberben.
Én azzal nyugtatom magam, hogy egyrészt az össze hülye kérdést ugyan az a 2-3 ember teszi föl, másrészt ők a társadalomnak a megkeseredett 1%-a, akik a való életben nem tudják kiélni magukat. Igazából én nem látom a világot rosszabbnak tőle, inkább hálás vagyok, hogy nekem szerető, működőképes kapcsolatom van, meg nem vagyok egy megkeseredett szerencsétlen. :)
Részben igaz, de fontos, hogy az ember ebből mennyit tart meg: nem muszáj minden kérdést megnézni, válaszolni rá (szelektálás).
Azonban az "emberek" és a "szex" kategória valóban sok olyat tartalmaz, hogy csak néz az ember.
De.
Egyetemista vagyok és sok időm van itt lógni. A nyáron júniusban elmentem diákmunkázni és nem volt időm 2,5 hónapig még itt is lenni. Nyugodtabb, kevésbé aggodalmaskodó, magabiztosabb ember lettem közben. Kár hogy elkezdődött a suli.
A kérdések is elkeserítőek
de én reménykedek, hogy csak sok a troll és úgy gondolják vicces, amit kérdeznek, meg provokálnak, ha nem, hát akkor itt valami hihetetlen mennyiségben koncentrálódott a nyomorúlt emberek száma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!