Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasiról sok rosszat hallani másoktól, attól még kiderülhet, hogy jó ember, mint társ?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki nagyon tetszik nekem és én is neki. Konkrétan nagyon nem ismerem, csak egy helyen dolgozunk egy ideje. Velem nagyon kedves, udvarias, sokat viccelődik. A munkatársak, akik több éve ismerik, utálják, kb senki sem kedveli, hisztisnek és elviselhetetlennek tartják, egyebek...Nem szoktam adni a pletykákra, de csak rosszat hallok róla, így félek. Én szeretném megismerni, de nem tudom, mi legyen. Mivel vezető beosztásban van, és már szóbahoztak minket, gondoltam írok neki smst, és rákérdezek, hogy találkozhatnánk e, de félek a visszautasítástól is, nem szeretném magam kellemetlen helyzetbe hozni. Nem tudom, hogy hozzam fel neki, hogy tetszik, mint férfi, és,szívesen megismerném.2017. aug. 24. 08:30
1/10 anonim válasza:
Amikor tobb kulonbozo ember ugyanazt mondja valamirol, az nem Marcsa nenje pletykaja a penzugyrol, hanem a keseru igazsag. Veled meg azert kedves, mert ha az igazi arcat mutatna, akkor elhajtanad.
2/10 anonim válasza:
Én a helyedben megismerném és aztán alakítanék ki róla véleményt.
3/10 anonim válasza:
Lehet hogy mindig lecsapta a jó csajokat a többi kolléga kezéről, ezért irigyek és haragszanak rá. És még az is lehet, hogy ráadásul egy f..zkalap. Amúgy meg nem kezdenék kollégával sem, sosem vezet jóra, de hát ezt te tudod...
5/10 anonim válasza:
A rossz emberek sokszor mutatják kedvesnek magukat. De lehet, hogy te is az vagy, csak nem tudsz róla, ezért tetszik neked, úgyhogy összeilletek.
6/10 anonim válasza:
A mai emberekből ki indulva, sokan azt akarják hogy rosz legyen a másiknak, nehogy jobb legyen a dolga valakinek mint nekik. Ezért képesek szinte mindent terjeszteni róla, vagy általába mindig szokott lenni 1 olyan ember akinek a lelkivilágát zavarja az az ember, vagy ő személyszerint rosszul jött ki vele egy beszélgetésbe, ezzel összetört a kis lelkivilága, és odamegy mindenkihez pletykálni tévesen beállitani azt a személyt, bármit mondhat róla, a többiek meg persze elhiszik naivan. Velem is volt már ilyen mikor éreztem mintha én embert öltem volna mindenki úgy nézett rám.. hol ott semmit nem követtem el. De az ilyen kis férfgeknek tudnám eltörni valamilyüket akiknek ebből áll a rongyos kis életük. Amúgy ne másra hallgass, te életed, nem másoké, amíg nem teszel próbát addig nem tudhatod milyen
7/10 anonim válasza:
6-os, aki odamegy pletykálni, annak nem törhették össze a lelki világát, mert nincs neki.
8/10 anonim válasza:
Más nők mondják ezt róla? Ha igen, akkor lehet, hogy azért, mert nekik is bejön ez a férfi, csak nem ismerik be. Mások véleményére nem feltétlenül kell adni, tapasztald meg te saját magad, hogy milyen a másik fél. Azt is vedd figyelembe, hogy ez a férfi miért bunkó másokkal. Lehet, hogy "megérdemlik" és jogos a bunkózás. A főnököt nehéz szeretni. Azt vedd figyelembe, hogy veled milyen. Arról nem beszélve, ha vezető beosztásban van, akkor nem teheti meg, hogy túlságosan leereszkedjen a beosztottjaihoz. Munkahelyi kapcsolat működne? Ezt is vedd figyelembe.
9/10 anonim válasza:
Vezető beosztásban van a munkahelyeden és a munkatársak sok rosszat mondanak róla? Azért ezt nem tekinteném mérvadónak, sokkal inkább a személyes tapasztalatot. Az más kérdés, hogy jó ötlet-e a munkahelyeden, vezető beosztású férfival összejönni.
10/10 anonim válasza:
Ha valakit a munkahelyen mindenki utál, annak bizony meg van az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!