Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetséges, hogy egy népszerű ember szerelmes legyen egy kevésbé népszerűbe?
Van egy csaj, körülbelül bárkit megkaphatna akit szeretne. Bevallom, én is szerelmes vagyok belé, és jól is nézek ki. A csaj is egy 10-es. Rengeteg emberrel találkozik, haverkodik akik szintén menők - pl kisebb facebook hírességekkel, valamint társkeresőkön is könnyen haverkodik.
Viszont úgy hallottam és már láttam is, hogy egy nagyon csúnyácska, népszerűtlen, nála fiatalabb és jóval tapasztalatlanabb sráccal van együtt, és jól is érzik magukat együtt.
Csak szórakozik vele a csaj? Létezik egyáltalán olyan hogy valaki az alsó rétegekből választanak, amikor szó szerint bárkit megkaphatnak? Szerintem csak szórakozik a gyerekkel. Szerentetek meddig fog tartani?
184cm vagyok, izmos, helyes, szépek a szemeim, a frizurám igényes.
25f
Az
A szerelem teljesen irreális, a külvilág számára van hogy teljesen érthetetlen, s mégis nagyon boldogok a benne élők. Nem lehet tudni kibe miért szeretünk bele.
Meg ahogy látom te nagyon a külsőre fekteted a hangsúlyt. Normál esetben ez annyira nem fontos. Lehet hogy ez a srác -szerinted- csúnyább mint te, de lehet hogy nagyon intelligens, vagy humoros (nem az idióta), vagy hasonló az érdeklődésük, vagy nagyon megértik egymást, bármi. Most az hogy kisebb a bicepsze? Kit érdekel?
N
hát te az a tipikus "de kvajól nézek ki, de agyam nincs" típusnak tűnsz
magyarázhatnánk neked, hogy mi kell egy jó kapcsolathoz, de te ott leragadtál ami a felszínen van...
24F
Kerdezo,hany cm a nemi szerved felallva es milyen kormeretu? Lehet,hogy ezzel a tulajdonsagaval olyan elegedett a no. Vagy lehet ,hogy meg kedves is melle vagy humoros.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!