Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem gondoljátok, hogy az itteni válaszok gyakori olvasgatása elferdíti az ember értékítéletét?
Aki gyakran lóg a gyakorin, és az itteni válaszokat olvasgatja, annál jó eséllyel felléphet, hogy az addigi hitében meginog, elbizonytalanodik olyan dolgokban, amikben addig biztos volt. A GYK világa - valljuk be - negatívan befolyásolja az ember értékítéletét, a való világnak ez a szeletkéje összezavarhat addig teljesen magabiztos embereket, kiforrott személyiségeket.
Ti nem veszitek észre magatokon, hogy a GYK eme rovatának rendszeres olvasgatása így hat rátok? Negatívan befolyásolja a hangulatomat, hatására a világot borúsabbnak, gonoszabbnak látom, pesszimistább, reményvesztettebb leszek, a válaszokat olvasva melankólia tör rám és egy-két poént leszámítva, ami nevetni tudok, rosszkedvvel ruház fel. Van, aki hasonlóképpen érez? Tényleg ilyen kegyetlen a valóság, mint ezen az oldalon?
nem. én nem vagyok az az ember, akinek nem lehet megváltoztatni a véleményét, és görcsösen ragaszkodik egyhez mindenáron. ettől függetlenül nem is fogadok el mindent, nem "hiszek el" mindent, amit mondanak.
esetleg fiataloknak, vagy tiniknek az értékítéletét befolyásolhatja szerintem. felnőtt ember, vagy felnőtt gondolkodású ember végig gondolja azért, hogy most ez hülyeség-e vagy sem.
amikor látom, hogy a tapasztalataimnak teljesen ellentmondó állítást írnak le, akkor nyilván fenntartásokkal kezelem. vagy amikor egyértelmű, hogy csak hiszti, elkeseredettség mondatja, mert éppen aznap történt valami sz arság vele, ezért érzelmes állapotában kiírt ide valamit, hogy jobban érezze magát. sokan itt vezetik le a frusztrációjukat, amit szintén felesleges komolyan venni.
én egy ideje olvasgatom ezt a kategóriát, szórakoztat. megmutatom a barátomnak, hogy milyen emberek léteznek, milyen gondolatok léteznek, ő kiakad hogy ne mondjam már neki, minek hallgatná hülye emberek véleményét, amikor az életben is próbálja elkerülni az ilyet, aztán mégis végighallgatja, mert ez valamiféle perverz öröm számomra.
számomra megdöbbentő, hogy valaki komolyan veszi az ittenieket.
ja és engem inkább az zavar, hogy nincs soha semmi új. trollok, nem trollok, igazán kitalálhatnának valami újat már, mert ez a nők csak a pénzre mennek, csak a kigyúrt alfahím kell nekik kicsit unalmas már. várom hogy meglepjenek valami újjal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!