Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak között több az okos humoros ember?
A "Vihogok mindenen amit viccesnek gondolok" fajtát ne keverjük már ide. Egyszerű megfelelési kényszer vagy szimpla butaság okozza/váltja ki.
Én pedig kifejezetten kikérem magamnak, hogy egy nőnek nem lehet jó humora vagy, hogy sokkal kisebb a valószínűsége.
Kellő intelligenciával mindenre lehet egy jó replikát szórni vagy felismerni egy helyzet komikumát.
Elég unalmas már, hogy azért mert a férfiak által preferált nők 99%a intellektuális zsákutca minden konzekvenciát ebből szűrnek le.
Azt nem értem, hogy miért kell a férfiaknak ilyen elkeseredetten nő, amikor utáltok minket? Szinte csak azzal a véleménnyel lehet találkozni, hogy szerintetek hülyék, unalmasak és semmirekellők vagyunk, a külsőnk valahogy sosem megfelelő, ráadásul még meg sem lehet bízni bennük, és az egyetlen életcélunk kollektíven az, hogy tönkretegyük a férfiakat - mégis majd megszakadtok, hogy legalább pár mondat erejéig álljunk szóba veletek...
Oké, higgyétek azt, hogy minden nő a vihogó plázacicák szintjén van (miközben a férfiak átlagban messze túlszárnyalják a napi 5 órát cod-ozó, chips mellé sört ivós tahó színvonalat, ugye) akiknek az egyetlen gondolata, hogy milyen cipő illik a cuki felsőjük mellé, de akkor könyörgöm legalább ne írjatok ki naponta kérdéseket, hogy megéri-e százezreket beleölni pua tanfolyamokba...
Szerintem eleve ott kezdődik a dolog, hogy a női humor finomabb. Első sorban, mert amit egy férfitól elfogadnak az emberek, az egy nőtől nem biztos hogy vicces (gondolok itt például az obszcén vagy altesti humorra, esetleg a trágár szavakra)
A másik pedig, hogy egy nőnél ez nem elvárás. Én nő vagyok, ráadásul mindenki szerint nagyon jó humorú, imádom szórakoztatni a környezetem ...DE... férfitársaságban sokszor érzem, hogy nem érdeklik őket az én anekdotáim, mert a férfiak akarnak egymást túllicitálva vicceskedni. Én meg hagyom őket, ilyenkor csak nevetek velük, nem kezdek rákontrázni.
kö-HÖM! A "nem sok van" és "nem lehet vicces" az két külön dolog, jó lenne nem a paranoiáddal reagálni.
Ezt prolihumornak hívják és nem vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!