Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet azt elfogadni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet azt elfogadni, hogy sose lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
Az okokba inkább ne menjünk bele.
2017. szept. 13. 20:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%

Nem is érdekelnek az okok, hidd el.

Elfogadod, azt kész. Hozzászoksz

vegyél aranyhalat

2017. szept. 13. 20:02
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Vegyél cicákat.
2017. szept. 13. 20:03
 3/14 anonim ***** válasza:
2%

Ugyanebben a helyzetben vagyok,pontosan tudom sajnos,hogy nem lehet soha barátnőm...

Azt tudom tanácsolni,hogy meg kell tanulni tudatosan kizárni a nőket az életedből.Nem foglalkozni velük,teljesen "random" emberként tekinteni rájuk,mintha ott sem lennének kb.

Én évek óta gyakorlom és csinálom ezt,nagyjából már sikerül. Néha még megingok belül,de már egyre ritkább.

26/F

2017. szept. 13. 20:07
 4/14 anonim ***** válasza:
79%

Hány éves vagy? 88?

Ha nem ennyi, akkor fejezd be a picsogásodat, az önsajnálkozásodat, rúgd s..ggbe magad, hogy végre feltápászkodj, és kezdj el cselekedni és tenni is azért, hogy legyen valakid!

2017. szept. 13. 20:11
 5/14 anonim ***** válasza:
23%

Ne hallgass a 4-esre. Az ilyen nyomorultak, mint te és a 3aska, pusztuljanak.

Természetes szelekció embere, hahóó

2017. szept. 13. 20:14
 6/14 anonim ***** válasza:
55%

Már miért is ne hallgasson rám? Ja, mert nem azt tanácsoltam neki fej bólogatva, meg nagy nyelvnyújtogatás közepette, hogy fogadja el az adott helyzetét?

Oké, akkor fogadja el, de az az ő döntése, ő felelőssége. Most már rendben vagyunk? (irónia)

2017. szept. 13. 20:20
 7/14 anonim ***** válasza:
42%
5-ös! Én a "pusztulás" szóval csínján bánnék..ki tudja...
2017. szept. 13. 20:26
 8/14 anonim ***** válasza:
63%
Minden éjjel te és az ágyad 880.000 km-t utaztok egy G2-es csillag körül és 6.600.000 km-t a Tejútrendszer központja körül, de azért te ilyeneken kattogsz, jó reggelt! :D
2017. szept. 13. 20:27
 9/14 anonim ***** válasza:
62%

De te es a 26 f miert alltok hozza igy?

Marmint ertem,nem volt sikeretek. De mi ennek az oka? Es mit teszel/ tettel eddig a valtoztatas erdekeben ?

2017. szept. 13. 21:03
 10/14 anonim ***** válasza:
51%

9-es.

A hosszadalmas okokról a végtelenségig lehetne beszélni,röviden: nem jóképűnek születtem,és így már nem is érdeklem a nőket... ennyi.

Nagyon sok éven keresztül próbáltam tenni érte,eljártam minden héten többször is ismerkedni,társaságom is volt,szóval elvileg minden adott volt,de aztán mégsem.

Mindig ugyanaz történt,a csajok velem szóba sem akartak állni,és egy jóképű gyerekkel meg 1 perc után jó pofiztak,mosolyogtak rá stb... ennyi a különbség,jó genetikával kell születni,különben férfiként manapság esélyed nincsen egyetlen nőnél sem... :/ ez a szomorú valóság.

26/F

2017. szept. 13. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!