Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt elfogadni, hogy soha nem lesz senkim?
nem biztos az, de szerinted mi lehet benned a hiba?
egyébként fiú vagy lány vagy?
Tuti fiu.
Nekunk ferfiaknak kell 100 nonel probalkozni a mai vilagba mig ey eszrevesz. A nok egy jo tesze ma mar agymosott, fa egy ferfi nem hasonlit valamelyik fotomodelre, sztarra akkor az mar nem is ferfi. :)
A kérdés elég jó. Nem tudom mivel telnek a napjaid, de nagyban befolyásolja ezt a dolgot az életed.
Én pl egyedül élek pesten, főzök, mosok. Fegyverrel végzem a munkámat szóval az sem mondható el rólam hogy mekiben sütöm a krumplit. (Bocs minden ott dolgozónak) Lassan fél éve nincs bnőm, de az előző és egyben első kapcsolatom sem volt valami jó. Egy eléggé rendes pasinak tartom magam ami manapság ritka. Elnézve a sok kis pávát. De a kérdésedre a válasz az hogy egy átlag ember ezt sehogy nem képes elfogadni. A harcos útja magányos, de valahol a lelkünk mélyén mind vágyunk egy nőre aki szeret minket. Nem vagyok egy csajozós típus, de nézd, amíg van levegő a tüdődben addig van remény. Mit veszíthetsz? Max a képedbe vágják amit már úgyis hallottál 100x. Rosszabb úgysem nagyon lehet nem? :) Ha feladod akkor lényegében beletörődsz ebbe a sorsba. És az gyengeség drága barátom. De Te nem vagy gyenge ugye?
>Több száz ismerkedésből sosem jött össze meg egy normális kapcsolatom. Ekkora szám mellett gondolom,bennem lehet a hiba.
Könnyen lehet. De akkor miért akarod elfogadni? Miért nem keresed meg, hogy mi a hiba, és miért nem változtatsz rajta?
Sehogy sem lehet elfogadni. Sőt, később még rosszabb lesz. Élőben próbálkoztál már?
6: Itt ne implikálj, használj idézőjelet bro.
Én azon vagyok kiakadva amikor egy rusnya krapeknak van szép csaja vagy fordítva.Itt milyen kémiáról beszélünk?
Vagy itt van a kislányom(24)szép, csinos és nem talál pasit.Szerintem is a karma,szerencse kérdése az egész.Én is egy véletlennek köszönhetem házasságom és gyönyörű gyermekeimet.Elfogadni sohasem szabad.Változtatni,változni, keresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!