Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet azt elfogadni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet azt elfogadni, hogy soha nem lesz senkim?

Figyelt kérdés
2015. szept. 21. 14:02
 1/10 anonim ***** válasza:
már miért ne lenne soha senkid? miből gondolod ezt?
2015. szept. 21. 14:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Több száz ismerkedésből sosem jött össze meg egy normális kapcsolatom. Ekkora szám mellett gondolom,bennem lehet a hiba.
2015. szept. 21. 14:09
 3/10 anonim ***** válasza:

nem biztos az, de szerinted mi lehet benned a hiba?

egyébként fiú vagy lány vagy?

2015. szept. 21. 14:13
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Tuti fiu.

Nekunk ferfiaknak kell 100 nonel probalkozni a mai vilagba mig ey eszrevesz. A nok egy jo tesze ma mar agymosott, fa egy ferfi nem hasonlit valamelyik fotomodelre, sztarra akkor az mar nem is ferfi. :)

2015. szept. 21. 15:24
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

A kérdés elég jó. Nem tudom mivel telnek a napjaid, de nagyban befolyásolja ezt a dolgot az életed.

Én pl egyedül élek pesten, főzök, mosok. Fegyverrel végzem a munkámat szóval az sem mondható el rólam hogy mekiben sütöm a krumplit. (Bocs minden ott dolgozónak) Lassan fél éve nincs bnőm, de az előző és egyben első kapcsolatom sem volt valami jó. Egy eléggé rendes pasinak tartom magam ami manapság ritka. Elnézve a sok kis pávát. De a kérdésedre a válasz az hogy egy átlag ember ezt sehogy nem képes elfogadni. A harcos útja magányos, de valahol a lelkünk mélyén mind vágyunk egy nőre aki szeret minket. Nem vagyok egy csajozós típus, de nézd, amíg van levegő a tüdődben addig van remény. Mit veszíthetsz? Max a képedbe vágják amit már úgyis hallottál 100x. Rosszabb úgysem nagyon lehet nem? :) Ha feladod akkor lényegében beletörődsz ebbe a sorsba. És az gyengeség drága barátom. De Te nem vagy gyenge ugye?

2015. szept. 21. 15:46
 6/10 anonim ***** válasza:

>Több száz ismerkedésből sosem jött össze meg egy normális kapcsolatom. Ekkora szám mellett gondolom,bennem lehet a hiba.

Könnyen lehet. De akkor miért akarod elfogadni? Miért nem keresed meg, hogy mi a hiba, és miért nem változtatsz rajta?

2015. szept. 21. 16:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Nehezen. Főleg akkor, ha olyan ok miatt vagy esélytelen, amin nem lehet változtatni. Én is rengeteget próbálkozom, de az eredmény mindig elutasítás. Az oka egyszerű, és ezt már több lányismerős valamint az oldalon is többen megerősítették: ocsmány vagyok és alacsony. Ez a két tulajdonság pedig kizárja, hogy valaha is eljöjjön velem legalább egy lány randizni.
2015. szept. 21. 16:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Sehogy sem lehet elfogadni. Sőt, később még rosszabb lesz. Élőben próbálkoztál már?

6: Itt ne implikálj, használj idézőjelet bro.

2015. szept. 21. 18:43
 9/10 Lupati ***** válasza:

Én azon vagyok kiakadva amikor egy rusnya krapeknak van szép csaja vagy fordítva.Itt milyen kémiáról beszélünk?

Vagy itt van a kislányom(24)szép, csinos és nem talál pasit.Szerintem is a karma,szerencse kérdése az egész.Én is egy véletlennek köszönhetem házasságom és gyönyörű gyermekeimet.Elfogadni sohasem szabad.Változtatni,változni, keresni!

2015. szept. 21. 21:58
 10/10 anonim ***** válasza:
#8: totál megszoktam az "implikálójelet", és itt is megértik az emberkék :)
2015. szept. 22. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!