Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Két év alatt több mint 100...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két év alatt több mint 100 lánynál próbálkoztam, ebből 3 randi lett. és 0 siker. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Két éve lett vége a legutóbbi barátnőmmel. Akkor egy hónap szünet után kezdtem el újra ismerkedni. Próbálkozásnak azt veszem, amikor online vagy élőben kapcsolat kialakításának szándékával megszólítok egy lányt.

Társkeresők, beszélgetős oldalak, bulik, baráti társsaság, na meg egyszer a Gellért-hegyen. Ezeket próbáltam.

Amúgy 180 centi magas, átlag testalkatú, fiatalos, 28 éves, értelmiségi, budapesti srác vagyok. Vannak hobbijaim, rengeteg dolog érdekel, és nem vagyok az a "tapadós" típus. Mindenkinek megadom az alapvető tiszteletet, ugyanakkor nem jellemtő rám a "bocsánat, hogy élek" mentalitás sem.

Nem szokott túlzottan megviselni egy-egy elutasítás. Viszont most úgy érzem, hogy a magam részéről tényleg mindent megtettem. Nem görcsösen, az életem többi többi aspektusát nem elhanyagolva kerestem egy normális lányt. Nem sikerült.

Úgy érzem, hogy valamit rosszul csinálok. Merre tovább?

2017. nov. 27. 19:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tapasztalataim alapján tényleg kifizetődő tapadósnak, és pofátlanul nyomulósnak lenni. Akkor kell leállni, ha kiabálva elküldenek, vagy letiltanak facebookon. :'D
2017. nov. 27. 20:12
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

19:49-nel egyet értek. Egy nem buta csajnak abszolút levágós a szitu. Kevesebb lánnyal lépj kapcsolatba, viszont olyanokkal, akik tényleg megmozgatnak és szívesen vagy velük. Valószínűleg sablonosan csinálod a dolgokat eléggé (ilyen számoknál nem tudom, hogyan lehet másként), ez feltűnő, és nem olyan ember benyomását kelti, akit én is szívesen megsimernék.

Veled valószínűleg nincsen semmi baj, csak találnod kell olyan lány(oka)t, akikkel alapból egyhullámhosszra tudsz kerülni (közös érdeklődés, személyiség, világnézet, akármi), és nem a mennyiségre meg találomra menni, mert sokszor nem a nagy számok törvénye alapján megy a randizás.

2017. nov. 27. 20:49
 13/17 anonim ***** válasza:
"kerestem egy normális lányt" Nálad mitöl normális egy lány?
2017. nov. 27. 20:52
 14/17 anonim ***** válasza:
9 és 12-es én kb 4 évente találkozok olyan lánnyal akivel el tudnék képzelni komoly kapcsolatot és még sose volt csajom szóval valószínűleg nen az a jó taktika amiről ti beszéltek.
2017. nov. 28. 07:10
 15/17 A kérdező kommentje:

Először is köszi a válaszokat! Érdekes, hogy sokak szerint túl kevés lánynál kezdeményezek, mások szerint túl soknál. Igazából ha alkalom adódik, próbálkozom. Viszont (ha elkezd komolyodni a helyzet, szóval napi szinten beszélünk, flörtölünk, illetve szóba kerül a randi) nem szoktam egyszerre több lányt "hülyíteni": csak rá koncentrálok. És amíg nem kezdeményeztem, honnan tudjam, hogy el tudok-e képzelni vele kapcsolatot?

Aki azt kérdezte, hogy kielemeztem-e a dolgokat... Nos, no offense, de nőkről beszélünk. Ha mondjuk nem jövök be valakinek, az még egyértelműbb. Viszont ott sem biztos, hogy azért, mert egyszerűen nem jövök be neki, túl fiatalosnak tart, stb.

De különben még inkább lehetetlen. Min változtassak, ha valaki hónapokig odavan értem, és amint elkezdek érdeklődni iránta, hirtelen nem érdeklem már? Vagy első randi után lelép? Esetleg mielőtt összejövünk, egy fesztiválon lefekszik valakivel? Vagy ismerkedés során mindenről kamuzik? Vagy ez történik: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi.. ? Esetleg tudom, hogy bejövök neki, passzolunk személyiségre, de kb. soha nem ér rám? Ezeket hogy lehet kielemezni?

2017. nov. 28. 11:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha így reagálnak, annak oka van és nem ilyen gyenge kifogások ("túl fiatal vagy"), hanem jó eséllyel te rontottál el valamit ismerkedés közben (pl. nem vettél észre egyértelmű jeleket, nem figyeltél a nő testbeszédére, személyiségtípusára, túl könnyen kapható voltál stb.)

Legfeljebb nők javasolják itt, hogy ismerkedj kevesebb nővel, mert náluk ez is működik (mindig akad udvarlójuk, és csak válogatniuk kell). Férfiként viszont ez nem igazán működik és a nagy számok törvényét is használnunk kell, ha el akarunk érni valamit.

2017. nov. 28. 13:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is irtó sok a 100 nő, de hát én nő vagyok, úgyhogy nem számít a véleményem... A gyakoriság növelése engem egy béna vadászra emlékeztet, aki telerakja az erdőt csapdával ahelyett, hogy megtanulna nyomot olvasni, várni, lőni. Nagyon kétségbeesettnek kell lenni ahhoz, hogy az ember a nagy számok törvénye alapján hozzon döntéseket. Ez azt jelenti, hogy nem vagy ura az eseményeknek és ebbe bele is törődsz.

Ha tényleg szeretnél tuti tippet kapni, akkor ne a te szinteden álló férfiakat kérdezd. Olyat kérdezz, akire fel tudsz nézni, tiszteled, és egy kicsit felülről látja ezt a kérdést. Nincs egy idősebb férfi barátod, rokonod, akinek megbízol a bölcsességében? Szerintem a pasizás/csajozás egyik rákfenéje az, hogy sokan nem tanulnak az idősebbektől, hanem mindent maguknak akarnak felfedezni. Egy jó emberismerő idősebb férfi ismerősöd személyre szabott tanáccsal tudna szolgálni, mert mi itt egyrészt csak találgatunk, másrészt mindenki a saját beállítottságának megfelelően válaszol.

2017. nov. 28. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!