Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik le általában egy sikeres randevú? Mi a vége, honnan lehet tudni hogy sikerrel járt az ember?
Én az életben mindig az első randin csókolóztam azzal, akivel később lett egyáltalán bármi. 3 éves kapcsolatommal is.
Úgyhogy egy 3-4 órás, normális hosszúságú első randi során alap hogy legyen csók. Ez elég jó indikátora annak, hogy jól alakulnak a dolgok.
Az első randi után szerintem mindenkiben felmerül,hogy vajon miben nem volt "tökéletes"? De ha látod a másikon,hogy keresi az ismételt alkalmat a találkozóra,hogy jól érezte magát Veled, akkor minden Ok.
A lényeg...ha szorgalmazza a második randit tuti bejössz Neki...
Juj szerintem nem lehet tudni amúgy. :D Az idő eldönti, akar-e még találkozni, stb. :D De még több idő kell, mert van hogy több randi után vagy elutasítva. :D Én már utasítottam el 2. randi után.
21/N
Az első randi folyamán úgy 3-4 óra után egy csók elég jól jelzi, hogy jól mennek a dolgok :D
Ezen kívül nem tudom mit akartok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!