Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire figyeljünk az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire figyeljünk az első randin a siker érdekében?

Figyelt kérdés
F.

2016. máj. 4. 07:22
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Ha nálad ez kérdés, akkor ne randizzál!
2016. máj. 4. 07:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenre
2016. máj. 4. 09:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Leginkább a partneredre figyelj, illetve arra, hogy legyél természetes, ne pózolj és ne játszd meg magad. Én úgy vettem észre, hogy ez az esetek többségében bejön a csajoknak. Akiknél meg nem jönne be, azokért úgysem kár...
2016. máj. 4. 11:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Általánosságban ezekre kell/lehet figyelni, mint alap dolgok:

- Ápolt megjelenés (nem a márkás cuccokra gondolok!!! ápolt körmök, borotválkozàs és tusolás randi előtt, ha ingben mész azt kivasalod és nem a legkopottabb és szakadt melegítődet veszed fel, ilyesmik)

- Alapvető udvariasság úgy kivitelezve, hogy ne nyalizásnak tűnjön.

- Határozottság. Ha pl bort akartok vàlasztani, akkor kérdezd meg, hogy milyet szeret, de magát a bort már válaszd ki te, ha neki nincs kifejezetten kedvelt pincészete mondjuk. Meg még persze ezer dolog, amiben ez megnyilvánulhat.

- Figyelj a másikra! Ne kelljen 3 percen belül háromszor elmondania, hogy ki az a Józsi egy történetben, mert mindig elfelejted, vagy éppen meg sem jegyezted. Nagyon rosszul esik, ha valaki érzi, hogy nem figyelnek rá, ám annál jobban, ha későbbi találkozáskor rákérdezel egy olyan dologra amiről szó volt. Pl: na és hogy sikerült a fellépés, az az Enikő megtanulta végül a koreográfiát? -> nem csak arra emlékeztél, hogy fellépése volt, hanem a hozzá kapcsolódó történetre is. Óriási pluszpont.

Kb ennyi általánosságban. Minden más szubjektív. Van akinek tetszik a humorod, van akinek nem, stb. Vilàgnézetre, erkölcsi értékekre nem kell külön odafigyelni, mert ha hasonló akkor úgyis egyre szimpatikusabbak lesztek egymásnak, ha meg ellentétes személyiségek vagytok, akkor hosszabb távon nem működne úgysem a kapcsolat.

2016. máj. 4. 11:28
 5/7 anonim ***** válasza:

- alkalomhoz illően öltözni és ápoltnak lenni

- légy önmagad... ha megjátszod magad, később úgyis kibukik, és akkor vége

- meg kell találni az arany középutat a beszélgetésben: ne harapófogóval kelljen belőled kihúzni mindent, de kérdezz te is, és ne csak magadról dumálj

- az alábbi témák ált. tabuk: exek, miért volt eddig paraszt veled az összes nő (lányok esetében férfi), egészségügyi gondok, szexuális témák, fizetés, vallás, családtervezés

- alapvető illemszabályokat tartsd be (pl. nálad fiúként: vedd le a lány kabátját, húzd ki neki a széket, ne szürcsöld a levest stb.)... illetve illik felajánlani, hogy fizetsz

2016. máj. 4. 11:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb ha felek ugyanannyit beszélnek, és mindketten kérdeznek a másikról. Jó lenne ha közösen választanánk helyszínt, vagy a partnerem válasszon, de legyen nyitott az én javaslataimra is, kérdezzen meg róla, hogy ez nekem jó így.

Nem tudom másnak is kellemetlen-e de szerintem első randin ajándékot ne hozzon a férfi (pl. virágot), én nem szeretem végigcipelni a városon. Később, egy párkapcsolatban már jól esne.

Én nem sértődök meg azon, ha én fizetem a számlám, eleve mindig abból indulok ki, de jól esik, ha a férfi felajánlja, hogy meghív.

24/N

2016. máj. 5. 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja igen, exekről én se szeretnék hallani. Utolsó voltam.
2016. máj. 5. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!