Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Két év alatt több mint 100...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két év alatt több mint 100 lánynál próbálkoztam, ebből 3 randi lett. és 0 siker. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Két éve lett vége a legutóbbi barátnőmmel. Akkor egy hónap szünet után kezdtem el újra ismerkedni. Próbálkozásnak azt veszem, amikor online vagy élőben kapcsolat kialakításának szándékával megszólítok egy lányt.

Társkeresők, beszélgetős oldalak, bulik, baráti társsaság, na meg egyszer a Gellért-hegyen. Ezeket próbáltam.

Amúgy 180 centi magas, átlag testalkatú, fiatalos, 28 éves, értelmiségi, budapesti srác vagyok. Vannak hobbijaim, rengeteg dolog érdekel, és nem vagyok az a "tapadós" típus. Mindenkinek megadom az alapvető tiszteletet, ugyanakkor nem jellemtő rám a "bocsánat, hogy élek" mentalitás sem.

Nem szokott túlzottan megviselni egy-egy elutasítás. Viszont most úgy érzem, hogy a magam részéről tényleg mindent megtettem. Nem görcsösen, az életem többi többi aspektusát nem elhanyagolva kerestem egy normális lányt. Nem sikerült.

Úgy érzem, hogy valamit rosszul csinálok. Merre tovább?

2017. nov. 27. 19:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Mert lehet csak a modell típusú csajokra buksz?
2017. nov. 27. 19:33
 2/17 anonim ***** válasza:
71%

2 év alatt 100 nem olyan sok, szóval feküdj rá jobban a témára. Meg a netes próbálkozásokat ne számold bele, az nem igazán működik ha fiú vagy.

Meg ha tapadósabb lennél lehet jobban járnál hiába gáz a csajoknak ez kell hogy beadják a derekukat.

2017. nov. 27. 19:35
 3/17 anonim ***** válasza:
17%
Ez kb. heti egy alkalom, ami nagyon kevés, főleg Pesten. Ott gyakorlásképpen akár egy este alatt megszólíthatnál ennyi nőt. Nyilván a leendő barátnődet valószínűleg nem így fogod megtalálni, de szereznél rengeteg "rutint" és tapasztalatot, az életed részévé válna, hogy nőkkel kommunikálsz, kialakíthatnád a saját stílusodat és máris sokkal nagyobb eséllyel indulnál.
2017. nov. 27. 19:37
 4/17 anonim ***** válasza:
39%
Egyáltalán nem biztos, hogy bármit is rosszul csináltál, nem te vagy az egyetlen férfi ilyen tapasztalattal. Mondjuk ha budapesti vagy, két év alatt sokkal több nőnél is próbálkozhattál volna, bár akkor megkapnád, hogy túl görcsösen akartad.
2017. nov. 27. 19:38
 5/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy pontosan mennyi volt. Több mint 100. Amikor volt valaki, akivel randiztam vagy randi előtt voltunk, akkor nyilván nem, de különben heti több lánynál kezdeményezek.

Ebből a számból azt hiszem kettő vagy három volt modell, a többi nem...

2017. nov. 27. 19:39
 6/17 anonim ***** válasza:
9%
És utána kielemzed magadban, hogy mit csinálhattál volna jobban vagy másképp egy-egy adott szituációban?
2017. nov. 27. 19:41
 7/17 anonim ***** válasza:
36%
Nem tök mindegy? Az előző 100 lány sem jelentett neked semmit, simán továbbléptél, szóval a következő 100 sem fog. :D
2017. nov. 27. 19:42
 8/17 anonim ***** válasza:
31%

Bár szépen körbeírtad a lényeget, lehet az ördög a részletekben lakozik. :) Leírásod alapján tényleg értelmes srácnak tűnsz így első blikkre, lehet hogy a próbálkozásod java része pont azért fulladt kudarcba, mert azért női oldalon is van egy kis félsz és alul értékelési probléma olyan tekintetben, hogy "jajj, nem leszek elég ennek a srácnak".

De szerintem próbálkozz tovább, ne szegje a kedved! A jelszó ahogy írod is, ne GÖRCSÖSEN, csak lazán én szerintem biztos fogsz olyan hölgyet találni aki értékelni fog!

Kitartást! :)

2017. nov. 27. 19:43
 9/17 anonim ***** válasza:
73%

Pont, hogy baromi sok a 100 csaj. Nem tudod mit akarsz, ezért nincs senkid. Nincs olyan, hogy valaki 100 nővel el tud képzelni párkapcsolatot. Állj le egy kicsit basszus. Ne akarj minden áron csajozni, undorító, taszító és baromira érződik a kisugárzásodon az elkeseredettség.

Pont az a lényeg, hogy ne próbálkozz minden csajnál. Ne hajszold a nőket. Csak annál próbálkozz, akivel komolyan el tudnád képzelni a jövődet. Minél jobban rágörcsölsz annál kevésbé leszel vonzó.

2017. nov. 27. 19:49
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
elég gyatra eredmény... :T valamin változtatnod kellene
2017. nov. 27. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!