Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz nagyon hosszú és dús hajú barátnőt találni?

Figyelt kérdés
2017. nov. 24. 14:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
51%
Tényleg nehéz. Nekem az volt, utána nagyon okos döntésemre befestettem feketére és elkezdett törni. Utána 4-5 évig póthajam volt. Cici alá írt a saját is de nem derékig... Mos leszedettem a póthajat és növesztem. Cici alá ér most is, de várom, hogy nőjön.
2017. nov. 24. 14:35
 22/32 anonim ***** válasza:
15%

Ui: a hátránya....A HÁTRÁNYA HOGY KB KÉT ÓRÁN KERSZTÜL CSAK FÉSÜLÖD NEKI, mert ugye jön a “kicsim, kifésülöd a hajam?”

Nah az a halálom volt.....

2017. nov. 24. 14:36
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

Az oktogonnál a quickhair szalonban dolgozik egy Betti nevű lány, odáig lennél a hajáért.

Ugorj be hajatvágatni és kérd őt. Majdnem földig ér a hosszú sötét dús haja, mondjuk párás időben kicsit csapzott, de elhiheted, hogy ápolja rendesen a haját, fodrász létére. Nem tudom, hogy szingli e, de egy próbát megér.

2017. nov. 24. 14:37
 24/32 anonim ***** válasza:
28%

Nekem ilyen hajam van. Hülyeség az is, hogy a genetika majd kinöveszti és hátra is dőlhetsz. Én szedek rá vitamin, speciális göndör hajra készült sampont használok, mivel a göndör haj sokkal sérülékenyebb, és rengeteget foglalkozok vele, hogy ne törjön. Plusz nem festem és nem kenek rá semmit, ami száríthatná. Régebben ezek miatt hullott azért rendesen, most sokkal szebb. :)

És hülyét kapok, amikor jönnek nők, hogy neked könnyű, mert sok hajad van, ő meg két hetente festi, vasalja, tépi, és csodálkozik, hogy nem nő. Úgy nekem se nőne... De manapság mindenki festi a haját, mert gőzöm sincs miért, az meg aztán 200%al azon van, hogy jó gyorsan megkopaszodj.

2017. nov. 24. 16:14
 25/32 anonim ***** válasza:
97%
A cigánylányok 90 %-ának dús, hosszú haja van. Lehet válogatni.
2017. nov. 24. 16:23
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem hülyeség a genetika. Én fél életemet szőkítéssel töltöttem, néha voltam vörös, fekete, de rózsaszín, kék is, és nem hullik a hajam, nem törik. Másfél doboz festéket használok csak a tövem utánfestésére, és mindenki mindig mondogatja, hogy milyen sok van. Babaként is csodálkoztak, hogy mennyire sok, 10 éves koromban is, és akkor sem szedtem vitamint vagy használtam pakolást.

Két barátnőm is van, akiknek meg szinte áttetszik a fejbőrük, olyan ritkás a hajuk. Egyikük anyukájának dettó olyan, és egyikük sem festi vagy göndöríti, egyenesíti.

2017. nov. 24. 16:30
 27/32 anonim ***** válasza:

Jajjmár utolsó.. mert aztán sokat számít, hogy a halott kemény lemezek végével mit csinál az ember..

Genetikailag meg van határozva, kinek milyen hosszúra nőhet.

Van ismerősöm, aki majd belepusztult, sosem nőtt a haja a válla alá, bármit kent rá. Gyerekkorában sem. Se nem fest, se nem vasal, és minden vackot kipróbált.

Max az számít, hogy ne törjön el a vége a sok vasalástól és szélsőséges hatásoktól.

2017. nov. 24. 16:32
 28/32 anonim ***** válasza:
94%

Szóval az is a genetikán múlik, hogy mennyire sérülékeny a hajad. Mint az arcbőr is. Van, akinek minden szirszarra érzékeny, van, aki meg egyből nyomhat 30%-os AHA-t.

Nekem is vannak olyan ismerőseim, akik egyszer befestették a hajukat, és azóta nem nő (törik), de olyan is van, akinek festés ellenére erős. A dússágon nem lehet változtatni.

2017. nov. 24. 16:33
 29/32 anonim ***** válasza:
Genetikától és ápolástól is függ. Hiába az erős haj ha rajta hagyod az oxyt 3 óráig akkor annyi neki, tök mindegy milyen hajad van. Ebből kiindulva a hajfestés mindenféle hajat károsít, csak akinek erősebb azt kevésbé.
2017. nov. 24. 20:13
 30/32 anonim ***** válasza:
Ja amúgy utolsó olyan nincs hogy valaki egyszer befesti és örökre tönkremegy a haja, ez kamu.
2017. nov. 24. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!