Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes hosszú távú kapcsolatot keresni a világon? Barátnőt vagy feleséget. Szegény országra gondolok aki szivesen megváltoztatná az életét.
Így van,csak ne itt próbáld ezt...
Hollandiába nagyon sok ilyesmi csaj van,én mikor többször ott voltam,imádtam őket,közvetlenek,bármiről lehet velük beszélgetni,és érdeklődnek feléd még akkor is,ha nem vagy az a tipikus álompasi kategória,mert ők először meg akarnak ismerni rendesen,és utána gondolkoznak el,hogy hmm bejön nekik amit csinálsz vagy sem.
Itt nálunk ha már nem jóképűnek születtél,kb. esélyed sincsen egy nőnél sem,mert szinte az összes az álompasit várja....
"normális kacsolatot ahol tisztelik a férfit és nem azt várják el hogy mosogasson meg főzzön. "
Szóval ha jól értem te nem mosogatsz és nem főzöl, de a feleségedtől elvárnád. Keress inkább cselédet. Legalábbis normális nő akiben van tartás, és nem rabszolga akar lenni, nem fog veled maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!