Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz olyan pasit találni aki hosszú távra szeretne barátnőt és még rendes is?
Minden 3-ból 2 kérdező ebben a topikban hosszú távra szeretne barátnőt, de nem találnak.
Tényleg, nagyon nehéz lehet ilyen pasit találni...
Ja, hogy neked Brad Pitt kéne? Sajnálom, neki már ott van Anglina Jolie, meg amúgy se tudnálak vele összehozni, túl messze lakik.
Az esetemből kiindulva azért, mert esélyt sem adsz/adtok annak, aki nem tökéletes az első benyomásra.
Én hosszú távra szeretnék barátnőt, és rendes is vagyok. persze ez a két tulajdonság önmagában édeskevés egy kapcsolathoz, és ha még az lenne, hogy több lányt megismerve végül arra jutunk, hogy nem illünk össze, és azért nincs, más lenne a helyzet, egy szavam nem lenne, az élet ilyen, az emberek különböznek. De nem, még a sima megismerésig sem jutok el, mivel ha elsőre nem vagyok tökély, akkor süllyesztő.
Miért nehéz olyan nőt találni aki hosszú távra szeretne párt és még nem is kurvvás?
Szerinted?
Én írtam neki privit, ahol közöltem vele, hogy komoly kapcsolatot keresek és hajlandó vagyok képet küldeni magamról. De nem is válaszolt rá.
Ennyit a hisztidről, azért mert nem is akarsz ismerkedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!