Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz nagyon hosszú és dús hajú barátnőt találni?
Ha valakinek kevés haja van, arra hiába kensz akármilyen pakolást, több nem lesz tőle, maximum szebb, fényesebb.
Egyébként a tényleg igazán szép, dús haj ritka. Az enyémet sokan dicsérik, de tény, hogy csak akkor igazán szép, ha kivasalom vagy szépen begöndörítem. Ha csak simán megszárítom, akkor sprőd, "szénakazal" jellegű. És persze, sok mindent kipróbáltam már, de ezen a tulajdonságán semmi nem javít, csak ha formázom.
7-es, ne legyél már ostoba, könyörgök!
Ha vékony szálú-ritkás hajat örököltél, nincs az a csodaszer - beültetésen kívül -, ami erőssé és dússá varázsolja a hajadat, egyszerűen mert 10 szálból soha nem lesz sok haj.
Párom anyjának hátközépig ér a haja, de kevés szálú, vékony és hiába hosszú, lelapul.
Nekem épphogy váll alá és még 3-4 naposan is tömérdeknek tűnik, nyáron pedig meghalok vele, annyi.
9-es átveszem tőled a lányt ha gondolod :))))))))))))
Fésülöm majd én akkor.
Utolsó az alacsonyak meg akkor tegyenek olyat amivel tuningolják a külsejüket ennyi.
Mondjuk menj el edzeni,vegyél olyan ruhákat amik magasítanak.
Nekem pl a fodrászom alacsony de kisportolt srác nem panaszkodik csaj hiányra ennyit elm ondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!