Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele fogok betegedni, és depressziós vagyok/leszek?
Figyelt kérdés
24/l vagyok, volt egy kapcsolatom egy pszichopatával, akiről idővel derült ki, együtt lakva, hogy az. Az összes önbizalmam elvette, tettleg sosem bántott, de szavakkal igen. Rengeteget sírtam, de függtem a lelki terrorjától, és nem tudtam otthagyni évekig. Odáig fajult a dolog, hogy a családom és a barátaim is elfordultak tőlem. Mellette iszonyatosan kevésnek, sőt, semminek éreztem magam. Mindig az exét dícsérte, még volt, hogy szex előtt is felhozta, mindig mondta másokra, és másoknak, hogy milyen jó teste van, nekem soha, csak hogy fogynom kéne. 160 cm vagyok és 50-52kg. Utána mikor pszichológus segítségével szakítottam vele, még sokáig fenyegetett, nem hagyott békén. Kiölt belőlem mindent. Undorodtam a férfiaktól. Utána találkoztam egy 30as pasival, aki kapcsolatot ígért, de nem lett, velem veszítette el a szűzességét, mikropénisze volt, és még így is ő dobott ki engem... Nemis akárhogy, nagyon durván... Utána volt egy másik pasi, aki csak játszott velem, bemutatott a családjának, és többet nem láttam, azt mondta, nem volt velem baja, csak félt, hogy megszeret.... Utána volt egy harmincas ismét, aki szintén totál világtalan volt... Most meg egy másik, aki szintén kidobott két hét után... Mindenki azt mondja, hogy csinos, kedves, művelt, szorgalmas, házias nő vagyok, bennem van a plusz, stb, mégis soha nem jön össze kapcsolat. Találkoztam már nem megfelelővel, de megfelelővel is. Ezek mindig azt mondják, amiket már nagyon unok, hogy nem velem van a baj, csodálatos vagyok, biztos meg fogom találni a párom, de nekik velem nem megy... Már teljesen ki vagyok borulva, ez már nem tudom hányadik visszautasítás... Ráadásul egyik napról a másikra, olyan jól el tudják játszani, hogy szeretnek, csak én kellek, magukba bolondítanak, aztán egyik napról a másikra kivágnak engem. Már semmi önbizalmam nincs, kövérnek érzem magam, szerethetetlennek, egy rakás szemétnek... Járok sportolni, dolgozni, barátok közé, de amint egyedül maradok egy percre is, azonnal ilyen gondolatok jönnek, sírok, hányingerem van, egész nap nem akarok enni semmit... Állandóan keresem magamban a hibát, hogy hol rontottam el, mi nem jó bennem, mit csinálok rosszul... Mostanában elkezdtem inni is, mert csak úgy tudom elviselni az egészet, ha iszom. Szégyellem magam, nem akarok alkoholista lenni. A munkahelyem is nagyon stresszes... Nem tudom, hol van ebből a kiút, min változtassak, alapvetően kedves és vidám vagyok, odaadó, nem akarok egy hárpia lenni, nem akarok játszmázni, egy felnőtt, boldog párkapcsolatot szeretnék, ahol egyenlőek vagyunk... de egyszerűen nem sikerül, és nem tudom, mi a baj... Kérlek segítsetek :(2017. nov. 21. 20:39
11/22 anonim válasza:
Agyalsz! -.- b+
Keress hobbit!!!!
Ne agyalj....haggyad má’ a gcibe a kapcsolatot most, maradj egyedül vagy 1-2 évig, tisztújjá’ ki -.-
Aztán keress, ne így, így kb olyan vagy mint egy heroin függő. Függsz a cucctól, az anyagtól, mivan...egyedül nem megy az élet, csak társsal?
Ne erőltess semmit. Maradj a seggeden egy kicsit, és mérlegelj, szenvedj, tanuld meg a leckéket...tárold és dolgozd fel az agyadba.
Igazából ennyi a nyitja.
Találd meg...
Hogyan...
Te hoztad létre önmagad szegénységét, hát hozd létre önmagad gazdagságát!!!
De normálisan, ne így...mint egy menstruáló rbanc...kb úgy bsztad ide ezt a kérdést, ne pánikolj, szard le....és adj időt magadnak! És ne agyalj!!!!
12/22 anonim válasza:
Kicsit túl vagy pörögve. Épp mostanában volt dolgom egy ilyen nővel. Én is azt mondtam neki, hogy én vagyok a hibás. A probléma az, hogy teljesen ki akarta tölteni az életem, a gondolataimat leuralta. Ha nem hívtam, akkor ő hívott, persze megsértődve. Órákat kellett vele beszélgetni. Semmiféle önkontrollja nem volt. Úgy éreztem egy szabad percem sincs mellette vagy tőle. Egyéb probléma nem volt vele ill. egy idő múlva elkezdett olyanokat kérni, amit én semmiképp nem akartam és nem is tudtam neki megadni. Ez gyanúsan ugyanolyan sztori. A probléma itt szerintem, hogy túl sokat vársz a kapcsolattól ill. azon az alapon hogy szeret a másik sokat akarsz és nincs ebben semmilyen kontrollod, természetesnek veszed, hogy teljesítik, mivel szeretnek.
13/22 A kérdező kommentje:
Szerintem el vagytok tévedve... Már rengetegszer megálltam agyban meg lélekben, gondolkozni, koncentrálni, fejleszteni magam, egyedül lenni, gondolkozni... Ezeken minden túl vagyok r rengetegszer. Egy rakás pszichológiai újságot, könyvet elolvastam, épp eleget gyakoroltam az önismeretet... A párjaimnak szoktam időt hagyni, hiszen külön emberek, saját élettel, ahogy én is... Nem szoktam senkit agyonszeretni vagy agyonnyomni... Tényleg totál normális nő vagyok...
2017. nov. 22. 08:36
14/22 anonim válasza:
Gyanús vagy te nekem:) 24 évesen nem olvastam pszicho könyveket:) Ráadásul azok azért nem feltétlen jó iránymutatók... Remélem templomba is jársz. Szerintem egy dolgot még megcsinálhatnál: el kéne menned coach-hoz és vele megoldást keresni erre. Az a baj ezzel a kérdéssel, hogy személyes ismeretség nélkül alig lehet értelmes választ adni a felvetésre. Általánosságban igaz, ha mindig dobnak, akkor valszeg veled van a baj. Hogy ez micsoda lehet az neten keresztül nem jön át. Az őrült védekezésed és hárításod viszont gyanús. Látatlanban nehéz bármit mondani.
15/22 A kérdező kommentje:
Nem járok templomba :D Nem vagyok szent... Rengeteg hibám is van, de azokkal együttvéve is normálisnak érzem magam, talán egy kicsit határozatlanabb, nehezebben megnyíló vagyok, nem mindig vagyok "cserfes",inkább komolyabb. Nehezen bízom az emberekben, kicsit meg kell lágyítani a szerelemre, úgy érzem, ez a probléma.
2017. nov. 22. 09:10
16/22 anonim válasza:
Ez a lágyítás mennyire függ össze az előzőekkel?
17/22 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, úgy, hogy látom sok más fiatalon, hogy mennyire felszabadult, tök könnyen veszik az életet, pedig biztosan nekik is vannak gondjaik... Csak kívülről tűnik úgy, hogy nekik mennyire más. Talán máshogy kezelik a problémákat, mint én... Engem nagyon könnyen meg lehet bántani, és ha egyszer megtörténik, akkor utána bármit lehet csinálni értem, többet részemről már nem megy semmi... Vagy ahhoz nagyon kéne bizonyítani... Persze az sem mindegy, mi történt. Nehezen bízom meg az emberekben, mert elég durva életem volt, nem tudom kiadni magam azonnal, nem tudok egyszerű lenni. Azt szeretném igazából, ha a másik türelmes lenne hozzám és kíváncsi lenne rám... Persze honnan tudja egy idegen, hogy igazából mennyi minden van bennem, mennyi dolog érdekel, stb, ha annyira bizalmatlan vagyok, hogy inkább nemis beszélek magamról
2017. nov. 22. 10:02
18/22 A kérdező kommentje:
Igazából félek, hogy úgyis megégetem magam, és akkor meg mi értelme megnyílni valakinek, ha utána úgyis kidob?
2017. nov. 22. 10:03
19/22 anonim válasza:
Ilyen ügyekben szerintem nem kell azt nézni mit csinálnak a többiek. Inkább azzal kell foglalkozni mit szeretnél te. Ezt viszont nem árt tudni. Ha megtudod mi a jó neked, akkor meg lesz az is, akivel jól fogod magad érezni.
20/22 A kérdező kommentje:
Ez idáig rendben van, de kinek van ma már türelme ahhoz, hogy valakit megismerjen? Mindenki készterméket akar venni, mint a boltban, akkor is, ha az egy rakás szemét, és később derül ki. Senkinek nincs kedve,meg ideje udvarolni. Mindenki elvárja a másiktól, hogy azonnal menjen köztük minden, aztán ha mégsem, akkor kidobják a másikat, pedig lehet, hogy menne, de esélyt sem adnak... Szerintem idővel kell összecsiszolódni, sokkal mélyebb egy kapcsolat úgy... De lehet, hogy én gondolom rosszul : (
2017. nov. 22. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!