Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szűz, depressziós, öngyűlölő, depressziós ember öngyilkos hajlammal mennyire kelendő a nők körében? Járok pszichiáterhez, munkanélküli vagyok, gyógyszereken élek.
Semennyire !
"Járok pszichiáterhez, munkanélküli vagyok, gyógyszereken élek."
V tartsál már el. Instant "siker".
Most komolyan, ha csak rosszat tudsz mondani magadról, akkor mit vársz?
Egy rohadt húsból készült, kiszáradt zsemléjű, mocskos kezű felszolgáló által kesztyű nélkül összerakott hamburger mennyire kelendő a fogyasztók körében?
Na ugye.
Nem ezzel van a baj önmagában. Én ugyan lány vagyok, nekem is volt egy nagyon hosszú és reménytelennek tűnő időszakom. DE küzdöttem és változtattam, nem szabad belepunnyadnod az önsajnálatba, még nagyon fiatal vagy. Változtass mindenáron. Ha már úgy is reménytelennek látod, akkor nincs vesztenivalód. Amint sikerül egy valamit helyrehoznod, az húzza magával a többit, utána párod is lehet. Mert így valóban nem fogsz kelleni senkinek, de ha van elég akaraterőd menni fog. Én is itt vagyok nagyon jó végzettséggel, tele energiával, egy csodálatos férfi mellett. Nem is olyan régen pedig azt hittem semmire se leszek jó és magányos és sikertelen leszek örökké.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!