Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele fogok betegedni, és depressziós vagyok/leszek?
Van kiút. Hidd el hogy te is értékes vagy az első lépést már megtetted és ide le is írtad, már tisztán látsz.
Aljas módon kihasznált téged.
Hidd el értékes vagy és neked is lehet igazi szeretetteli kapcsolatod, szerelem boldogság meghittség. Kívánom hogy minél előbb így legyen.
Bocs, nem hitetlenkedni jöttem, csak ha ennyi minden betalált ennyi idősen, az elég komoly. Pedig mostanában végig hallgattam egy pár "élettörténetet", de komolyan mindig van, ami megdöbbent.
Először magadban kell rendezned a dolgokat, mert talán túl hamar mentél bele bizonyos dolgokba, ha ilyeneket tapasztaltál. Nem ismerjük az életedet, így nem tudhatjuk, hol hibázol. Sajnos nem lehet mindig csak másokra mutogatni, fel kell ismerni a saját hibáinkat is. Van egy mondás: ha egyszer átversz szégyelld magad, ha kétszer átversz, szégyelljem magamat. Gondolom a szeretethiányod lökdös ide-oda az életben, de meg kell állnod egy percre az életben, hogy levegőt vegyél.
Nézd meg, mik a legfontosabb dolgok neked az életben.
Kik azok az emberek, akik melletted vannak? Mit szeretnél elérni? Miket értél el eddig? Biztos vannak pozitív dolgok az életedben. Ilyenkor azokra kell gondolni. Nekem tavaly lett vége egy 7 éves kapcsolatomnak, beleugrottam egy másikba felejteni, de hiba volt. És meg kellett állnom önvizsgálatot tartani.
Kitűztem a céljaimat, és most csak megyek előre. 1 éves határidőt szabtam most júliusban bizonyos dolgokra, és küzdök. Persze ha a sors felül akarja írni a terveimet, akkor hagyom, de alapból csak arra koncentrálok. Néha nehéz, de olyankor kell a sport, vicces videók, barátok, munka, olvasás, tanulás, meditáció. A lényeg, hogy ne engedd el magad.
Ne az legyen az első, hogy párkapcsolatot keresel, hanem hogy magadban tisztázod a saját dolgaidat. Mit tudsz beletenni egy kapcsolatba, mi az amit elvársz stb.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!