Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy nem osztanak lapot?
Itt lakom pesten, elmentem tegnap buliba, de minden nő élből elutasitott. Gyakorlatilag a másodperc tört része alatt el tudták dönteni, hogy NEM. Mert ugye nem nézek ki valami férfiasan. És azért ezek a dolgok fájnak, mikor ránéznek az emberre és fintorognak egyet és elfordulnak. :(
Lehet jönni nyugodtan azzal, hogy BIZTOSAN tul jó nőkhöz megyek oda, de ez nem igaz, mert csak a normál nőies kinézetü nőknél gondolom, hogy lehetne valami.
Érthető okok miatt az elhizott lányokat skippelném. Ugy gondolom többet érek, mint azok. Lehet, hogy ez nagyképünek hangzik. De sajnos mivel a külsőm 0, ezért nem nagyon fogja egy nőt sem érdekelni, hogy a dolgaim mögé nézzen.
Viszont én meg évek óta azt a valótlan lehetőséget kergetem, hogy hazajöjjenek velem lányok bulikból.
Amikor úgymond "ment" a csajozás akkor kb 150%-osan kellett pörögjek és nagyon nagyon magabiztosan kellett próbálkoznom. És ez nem fenntartható hosszú távon. Egy ilyen alapvető dologért mint a csajozás, nem hinném, hogy rommá kellene magát dolgoznia az embernek.
És a jóképünek született fiuk tényleg nem is dolgozzák magukat rommá, csak vannak ahogy vannak és akkor is kellenek a nőknek. Náluk nem számit még az sem, ha az életükben nem haladnak semerre, ha céltalanok, ha lusták....de nálam már kilóméterekről bekapcsol az a bizonyos női 6. érzék, és kapom az ivet, hogy ilyen meg olyan lúzer vagyok.
A szép fiuknak meg persze el van nézve még az is, ha tényleg feltünöen szerencsétlenek.
Szóval mondjuk azért nem kevés nővel voltam már, mégis ugy kezelnek, mint akitől hányni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!