Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan dolgozzam fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel, hogy nem osztanak lapot?

Figyelt kérdés

Itt lakom pesten, elmentem tegnap buliba, de minden nő élből elutasitott. Gyakorlatilag a másodperc tört része alatt el tudták dönteni, hogy NEM. Mert ugye nem nézek ki valami férfiasan. És azért ezek a dolgok fájnak, mikor ránéznek az emberre és fintorognak egyet és elfordulnak. :(

Lehet jönni nyugodtan azzal, hogy BIZTOSAN tul jó nőkhöz megyek oda, de ez nem igaz, mert csak a normál nőies kinézetü nőknél gondolom, hogy lehetne valami.

Érthető okok miatt az elhizott lányokat skippelném. Ugy gondolom többet érek, mint azok. Lehet, hogy ez nagyképünek hangzik. De sajnos mivel a külsőm 0, ezért nem nagyon fogja egy nőt sem érdekelni, hogy a dolgaim mögé nézzen.

Viszont én meg évek óta azt a valótlan lehetőséget kergetem, hogy hazajöjjenek velem lányok bulikból.

Amikor úgymond "ment" a csajozás akkor kb 150%-osan kellett pörögjek és nagyon nagyon magabiztosan kellett próbálkoznom. És ez nem fenntartható hosszú távon. Egy ilyen alapvető dologért mint a csajozás, nem hinném, hogy rommá kellene magát dolgoznia az embernek.

És a jóképünek született fiuk tényleg nem is dolgozzák magukat rommá, csak vannak ahogy vannak és akkor is kellenek a nőknek. Náluk nem számit még az sem, ha az életükben nem haladnak semerre, ha céltalanok, ha lusták....de nálam már kilóméterekről bekapcsol az a bizonyos női 6. érzék, és kapom az ivet, hogy ilyen meg olyan lúzer vagyok.

A szép fiuknak meg persze el van nézve még az is, ha tényleg feltünöen szerencsétlenek.

Szóval mondjuk azért nem kevés nővel voltam már, mégis ugy kezelnek, mint akitől hányni kell.

2017. nov. 19. 13:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
46%
Játssz rulettet :D
2017. nov. 19. 13:23
 2/21 anonim ***** válasza:
67%
Eddig olvastam: "Úgy gondolom többet érek, mint azok." Nem, nem érsz többet. Hányok ettől a mentalitástól. Ha te is lenézel másokat, nem kell csodálkozni, hogy téged is ugyanígy lenéznek.
2017. nov. 19. 13:31
 3/21 A kérdező kommentje:

engem is lenéznek a szexi lányok, ők mégsem lesznek emiatt megbélyegezve...

nem kell abba áltatni magunkat, hogy a világ igazságos. Minden rendszernek vannak vesztesei

2017. nov. 19. 13:33
 4/21 anonim ***** válasza:
26%
Tudtam én, hogy mindjárt jönnek a feminista válaszolók... Lám a második válaszoló már az is...
2017. nov. 19. 13:35
 5/21 anonim ***** válasza:
20%

A kérdezőnek igaza van...

A jó nőknek minden el van nézve, ellenben egy férfinak semmit nem szabad, még csak meg se válogathatja, kivel akar összejönni... Undoritó kettős mérce!...

2017. nov. 19. 13:36
 6/21 anonim ***** válasza:
76%
Ehm... ha te nem nézel a külső mögé, más miért tenné meg veled kapcsolatban?
2017. nov. 19. 13:39
 7/21 anonim ***** válasza:
79%

"Ugy gondolom többet érek, mint azok."

Kinek kéne akárcsak havernak olyan ember, akit bemutatsz a barátaidnak, és testsúly/kinézet szerint határozza meg az emberek értékét?

2017. nov. 19. 13:44
 8/21 anonim ***** válasza:
27%
A feministák itteni megnyilvánulásai alapján még mondja valaki, hogy nem nőpárti a társadalom... Egyértelmű, hogy az, a munkahelyeken is a nőknek könnyebb dolguk van nagyon sok esetben...
2017. nov. 19. 13:47
 9/21 anonim ***** válasza:
54%
"Minden rendszernek vannak vesztesei" Akkor mi is a probléma? Elismerted te magad is,hogy vannak vesztesek,te sajnos azok közé tartozol ez van. Én is, nem is igen próbálkozok emiatt csajozni. Ocsmány külső jó ízléssel párosítva= kib..ott magány. Aki külsőre nem fog meg azzal nem fogok összejönni.
2017. nov. 19. 13:58
 10/21 anonim ***** válasza:
80%

Szó sincs arról, hogy a jó nőknek bármi el lenne nézve. Csakhogy elég vicces, hogy azt tartják itt egyesek feminizmusnak és kettős mércének, hogy felhívjuk a figyelmedet: ha te sem nézel a külső mögé, más sem fog a te esetedben. Miért tenné? A rendszer vesztese vagy te is meg a duci lány is, a duci lány mégsem itt sír, hogy minden férfi szemét. Szökőévente egy ilyen kérdést látok itt, de napi 600 rinyát pasiktól....

Nem érsz többet, mint "azok" ezt vésd jól a fejedbe, és akkor meg is érted, hogy kettős mércét itt csak te használsz. Mindenkinek joga van azzal ismerkedni akivel akar, nem kell neked a dagi lányok után futni ha nem kellenek, de azt ne feljetsd be, hogy összejönni sem kell akárkivel, neked sem és a csajoknak sem.

2017. nov. 19. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!