Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan dolgozzam fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel, hogy nem osztanak lapot?

Figyelt kérdés

Itt lakom pesten, elmentem tegnap buliba, de minden nő élből elutasitott. Gyakorlatilag a másodperc tört része alatt el tudták dönteni, hogy NEM. Mert ugye nem nézek ki valami férfiasan. És azért ezek a dolgok fájnak, mikor ránéznek az emberre és fintorognak egyet és elfordulnak. :(

Lehet jönni nyugodtan azzal, hogy BIZTOSAN tul jó nőkhöz megyek oda, de ez nem igaz, mert csak a normál nőies kinézetü nőknél gondolom, hogy lehetne valami.

Érthető okok miatt az elhizott lányokat skippelném. Ugy gondolom többet érek, mint azok. Lehet, hogy ez nagyképünek hangzik. De sajnos mivel a külsőm 0, ezért nem nagyon fogja egy nőt sem érdekelni, hogy a dolgaim mögé nézzen.

Viszont én meg évek óta azt a valótlan lehetőséget kergetem, hogy hazajöjjenek velem lányok bulikból.

Amikor úgymond "ment" a csajozás akkor kb 150%-osan kellett pörögjek és nagyon nagyon magabiztosan kellett próbálkoznom. És ez nem fenntartható hosszú távon. Egy ilyen alapvető dologért mint a csajozás, nem hinném, hogy rommá kellene magát dolgoznia az embernek.

És a jóképünek született fiuk tényleg nem is dolgozzák magukat rommá, csak vannak ahogy vannak és akkor is kellenek a nőknek. Náluk nem számit még az sem, ha az életükben nem haladnak semerre, ha céltalanok, ha lusták....de nálam már kilóméterekről bekapcsol az a bizonyos női 6. érzék, és kapom az ivet, hogy ilyen meg olyan lúzer vagyok.

A szép fiuknak meg persze el van nézve még az is, ha tényleg feltünöen szerencsétlenek.

Szóval mondjuk azért nem kevés nővel voltam már, mégis ugy kezelnek, mint akitől hányni kell.

2017. nov. 19. 13:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
33%

"Aki külsőre nem fog meg azzal nem fogok összejönni."

Tök igazad van. Ugye nem fogsz te sem nyafogni, ha netán egyedül maradsz majd szülés után, és minden férfi azt mondja, hogy a lógó melleddel, meg a kitágult hasaddal nem jössz be, nem fog veled összejönni

Csak mert az összes nőismerősöm aki ezt büfögte 20 évesen most 30+ évesen elváltan naponta 5x teleposztolja a FB falam azokkal az OraveczCoelho bölcsességekkel, hogy egy igazi férfi milyen elfogadó, és az igazi értékek belül laknak.

2017. nov. 19. 14:29
 12/21 Ollókezű Edward ***** válasza:
66%

Többször is adtam már esélyt olyan pasiknak, akik nem jöttek be külsőre. Nem érte meg, ugyanis vagy azért hagytak ott, mert olyan jól megnöveltem az önérzetüket, hogy most már csajozni akarnak (!) meg élni - velem együtt lenni ezek szerint olyan, mint egy kriptában feküdni. Vagy önbizalomhiányos, mániás, kisebbségi komplexusos idióták voltak, akiknek egy idő után nem tetszett az, hogy nem mentem le a kedvükért kutyába.

Szóval nem, nem éri meg olyannal összejönni, aki nem tetszik külsőre.

2017. nov. 19. 14:44
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Tudod, te a kover lanyokat skippeled, a szepek meg teged. Mi a gond?
2017. nov. 19. 15:04
 14/21 Lifeishard ***** válasza:
84%

Kérdező, nem akarok én ítélkezni, mert nem is ismerlek, de ne akard, hogy a nők a felszín mögé, a "dolgaid mögé" nézzenek, mert mit is látnának?

"Ugy gondolom többet érek, mint azok. Lehet, hogy ez nagyképünek hangzik."

Először is, "ők", nem pedig "azok", mert emberekről van szó. (Vagy te nem is veszed őket emberszámba?)

Másodszor, valóban nagyképűnek hangzik. Márpedig, ha valaki a semmire nagyképű, az szánalmas. (Mielőtt még személyeskedésnek vennéd, te állítod magadról, hogy a külsőd alapján 0 vagy.)

Elhiszem, hogy nehéz neked, de így nem is jutsz sehová, pedig lehetne segíteni rajtad.

32/F

2017. nov. 19. 15:21
 15/21 anonim ***** válasza:

3#

"nem kell abba áltatni magunkat, hogy a világ igazságos. Minden rendszernek vannak vesztesei"

Ez pontosan így van.

Ennek a rendszernek meg az ilyen nyomorékok a vesztesei, mint te. Aki nem érti, hogy mi a rendszer lényege és hogy működik.

Vesztes=lúzer

Tehát akkor mi a probléma?

2017. nov. 19. 15:22
 16/21 anonim ***** válasza:
36%

A vesztes dumáddal öngólt lőttél banyek.

#12 - ez is mekkora hülyeség, ha olyannal jössz össze, aki bejön az is csinálhatta volna ezeket, csak annak nem te adod az önbizalmat, hanem már volt neki

Kérdező: ez olyan, mint a gyerekvállalás előtt legyen egy kaktuszod, majd halad, majd kis állatod, utána gyerek, h szépen felfejlődj hozzá. :) Először dagi utána szépen lassan, vagy lefogyasztod őt sok v..grával, ha annyira nem izgat fel. :D

2017. nov. 19. 15:42
 17/21 anonim válasza:
100%
Duci lányként évekig önbizalomhiányos voltam.. rá sem mertem nézni a férfiakra a sok ilyen megalázó megjegyzés miatt. Nem értették hogy miért értékelem le magam ennyire. Sokan mondták hogy helyes arcom van, kedves és értelmes vagyok. A felesleget bármikor le lehet adni és a duci nőből is lehet bomba nő. Igy hát tettem és teszek is érte. Most meg ha már én utasitok vissza valakit akkor már megy a rinya hogy miért nem őt választom. Mindenkinek szíve joga hogy kivel fog ismerkedni, senkire sem erőltetheted rá magad!
2017. nov. 19. 17:47
 18/21 Ollókezű Edward ***** válasza:
16-os: Igen, de akkor legalább bejön / bejött a faszi. Ez már egy fokkal jobb, mint ha nem jött volna be egyáltalán, ugye? Naugye hogy ugye.
2017. nov. 19. 18:01
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
#18 akkor tartsd meg szépen, ha már önbizalmat sikerült adnod neki, szr duma, de tényleg ahhoz kell többet tenni, főleg egy nőnek. :)
2017. nov. 19. 18:04
 20/21 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
19-es: Többet nem fogok olyannal összejönni, akinek ennyire nincs önbizalma/nem tetszik nekem külsőre. És egyébként bírom, hogy mindig a nőktől várnak el többet egy kapcsolatban.
2017. nov. 19. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!