Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a 20on éves nők mennyire nyűgöznek le titeket a személyiségükkel?
Itt most úgy értem ezt, hogy a 20on éves nők között sok nő van, akinek saját személyisége van, vannak elvei, és vannak benne bőven értékek? (pl. érzelmi intelligencia, szeret segíteni, gondoskodó stb..)
Mert külsőleg nagyon ki tudják kenni magukat, és sokan dugnak össze vissza, és kíváncsi lennék hogy ha már külsőleg és a szex terén kiemelkedőek, vajon személyiségileg hogy áll ez a korosztály a Ti tapasztalataitok alapján :)
(A gyengébbek kedvéért: NEM ÁLTALÁNOSÍTÁS,SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEKRE ÉS TAPASZTALATOKRA VAGYOK KÍVÁNCSI)
Kb semennyire.
Elég ritka, hogy valaki a személyiségével megfog és nem teljesen hülye, mint a legtöbb nő.
Nem tudom,de a szerelmem biztos meg van elégedve az intelligenciámmal(minden típusban),a gondoskodásommal,na meg a kinézetemmel.
23/N
Pont sógorommal beszélgettem erről, eléggé meglepődtem azon amit mondott. Bár ő már 30as korosztály, de azt mondta nagyon szeret huszonévesekkel beszélgetni, köztük velem is. Mert olyan érveket, olyan dolgokat hozunk föl egy beszélgetésben, amire ő nem is gondolt volna. El tud gondolkozni azokon a dolgokon, amiket mondunk neki, más szemszögből nézzük a világot és ez neki nagyon tetszik. Most, hogy csoportvezető lett a munkahelyén sokkal inkább előnyben részesíti a fiatalabb korosztályt, mert szerinte sokkal jobban, logikusabban, értékesebben dolgoznak és gondolkoznak, mint a 30-40es korosztály.
Én személy szerint azt veszem észre, hogy 2 szélsőség van. Van az, akivel órákat el lehet beszélgetni a világ nagy dolgairól, mert értelmes, tájékozott, érdekes stb. Meg van, aki sipítozva áradozik, hogy milyen jó cipellőt talált, meg jajj a pasikája megint lájkolta egy csaj képét. De én férfiak között is ezt a két végletet látom.
Ellentmondás.
Vagy saját tapasztalatból kéne általánosítani, vagy minden nőnek adni egy %ot, miközben a kérdés az összes 20on éves nőt célozza.
...a gyengébbek kedvéért mi? Jah... ;)))
Nem kiemelkedőek a szex terén. Vannak közülük, akik a szexuális kapcsolatok számában kiemelkedőek. E kettő nagyon nem ugyanaz.
Külsőleg kiemelkedőnek lenni úgy szint semmiféle összefüggésben sem áll a sminkelési készséggel.
... gyengébbek kedvéért. (Egész nap fogok rajtad röhögni.)
Mindenki máshogy, de mint végtelenül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!