Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, a 20on éves nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, a 20on éves nők mennyire nyűgöznek le titeket a személyiségükkel?

Figyelt kérdés

Itt most úgy értem ezt, hogy a 20on éves nők között sok nő van, akinek saját személyisége van, vannak elvei, és vannak benne bőven értékek? (pl. érzelmi intelligencia, szeret segíteni, gondoskodó stb..)

Mert külsőleg nagyon ki tudják kenni magukat, és sokan dugnak össze vissza, és kíváncsi lennék hogy ha már külsőleg és a szex terén kiemelkedőek, vajon személyiségileg hogy áll ez a korosztály a Ti tapasztalataitok alapján :)

(A gyengébbek kedvéért: NEM ÁLTALÁNOSÍTÁS,SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEKRE ÉS TAPASZTALATOKRA VAGYOK KÍVÁNCSI)

2017. nov. 16. 23:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%
Levagyok nyűgözve tőlük. (szarkazmus)
2017. nov. 16. 23:35
 2/21 anonim ***** válasza:
97%
Itt nem fogsz reprezentatív mintát kapni, mert ilyenkor, csütörtök este csak az egyedüllálóak szörföznek a gyakorin, aki párkapcsolatban van és boldog, elégedett, az most össze van bújva a párjával.
2017. nov. 16. 23:36
 3/21 anonim ***** válasza:
21%

Ez tényleg így van bszameg :D

2017. nov. 16. 23:43
 4/21 anonim ***** válasza:
49%

Annyira nyűgöztek le, hogy már jó pár éve társkeresőn meg sem néztem a 30 alattiak adatlapjait. A mostani csajom 44, ég és föld.

28f

2017. nov. 16. 23:46
 5/21 anonim ***** válasza:
77%

Igazi egyéniség, aki ezt ide kiírja.

(szarkazmus)

6/21 anonim ***** válasza:
61%

Én is boldog párkapcsolatban élek :D

Csak épp most értem haza a melóból.

Még azért eszem valamit, remélem ettől nem leszek szingli aki itt tengeti a végtelen szabadidejét :D

7/21 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen Sheldon, ha tudná, egy magyar oldalon is szálló ige lett....

Boldog lenne.

(szarkazmus)

2017. nov. 16. 23:47
 8/21 anonim ***** válasza:
Huszonéves nők? Azért egy 21 és egy 29 éves között is ég és föld a különbség.
2017. nov. 16. 23:51
 9/21 A kérdező kommentje:
hát akkor konkrétan a 21-25 éves korosztály az amibe én is bele esem középen :D
2017. nov. 16. 23:51
 10/21 anonim ***** válasza:
Ők nem annyira. 30 hoz közelítve azért már akad olyan, aki igen.
2017. nov. 16. 23:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!