Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én vagyok bunkó, hogy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok bunkó, hogy 30 évesen kiírtam társkeresőre, hogy a 30 éves, családot akaró nők kíméljenek?

Figyelt kérdés

Párszor megkaptam, hogy bunkó vagyok. De nem tartom magam annak. Egyszerűen 30 éves férfiként még annyira fiatalnak érzem magam a mai világban, hogy egy 18-20 éves lányt is simán el tudnék képzelni magam mellé, a 30 évesek azok már idősödnek. És nem, nem lenne bajom azzal se, hogy a csaj 30 éves, ha még fiatalos és ő is élni szeretne, tehát nem a korukkal van a bajom.

De az, hogy 30 éves nő, 30 éves pasit akar, és még komoly kapcsolatot, gyerekeket is, mindezt anyagi elvárásokkal, és a pasi külsőre is legyen a toppon, azt enyhe túlzásnak tartom.

Én vagyok a bunkó, vagy más is így van ezzel?

2017. nov. 11. 15:36
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
81%
Ez most valami provokatív kamukérdés? Mert mit gondolsz, apukám, te csak fiatalodsz az évek múlásával, vagy mi? Neked egy 20 éves szellemi szintje megteszi 30 évesen? Elég szomorú.. Mondjuk szerencsére nem minden férfi ilyen ostoba/korlátolt/hülye stb.
2017. nov. 11. 17:10
 32/50 anonim ***** válasza:
70%
30 feletti "jòpasi" vagy? A 40 feletti,férjes kolleginàk àlma vagy,de pár év múlva már nekik sem fogsz kelleni,szokd meg :D : D
2017. nov. 11. 17:36
 33/50 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene kiírni,hogy kik kíméljenek?Azt írd ki,hogy milyen korosztályban, milyen igénnyel keresel partnert.

Egyébként ne legyenek illúzióid,nem hinném,hogy annyira tolonganak Érted a nők,hogy tucatjával kelljen elutasítanod a harmincasakat :) :(

2017. nov. 11. 17:38
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszerűen 30 éves férfiként még annyira fiatalnak érzem magam a mai világban"

Erről minden tinifilmből a szürke apuka jut eszembe, aki élére vasalt gatyában menőzik a kölykökkel. "So, where are the cool parties?"

2017. nov. 11. 17:52
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Minden nő kímélni fog, teljesen mindegy, hogy mi írsz ki, meg sem nézik.
2017. nov. 11. 17:55
 36/50 anonim ***** válasza:
81%
Igen, te vagy a bunkó. Az is csak téged minősít, hogy 18-20 éves gyerekeket is el tudnál képzelni magad mellé. Mondjuk ezt valószínű azért mondod, mert maximum őket érdekled, a gyerekeket, míg a nők messziről elkerülnek.
2017. nov. 11. 18:17
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
#34 nekem ez: [link]
2017. nov. 11. 18:46
 38/50 anonim ***** válasza:
53%
Ez a 30 éves, esl. kapuzárási pánikos nőkön kívül senkit nem fog érdekelni. Így zavarni sem.
2017. nov. 11. 18:47
 39/50 anonim ***** válasza:
25%

Amúgy ilyen kérdést eleve kár kiírni gyakorira. Tudod itt CSAK a nőknek lehetnek jogaik meg elvárásaik bármire, de ezt te is láthatod.

A megfogalmazás nyers, de korrekt. Nem akar olyan nőt aki gyereket vagy családot szeretne már. Nőknél is van olyan, hogy előadja a nagy szabad nőt aki nem akar komolyat csak ismerkedni aztán szép lassan magához akar láncolni amikor látja, hogy nem vagy teljesen életképtelen kocsmatöltelék mert neki gyerek kell.

Nők ennél sokkal durvább és szókimondóbb dolgokat írnak ki vagy várnak el gyakran. Azzal ugye semmi gond nincs, de azzal, hogy neked 30 évesen 20 éves lány kell már puffog a fél gyakori. Szerintem szard le az egészet. 30 évesen én is főleg 18-22 éves lányokkal szexelek. Amit meg itt mondanak a nők, hogy így meg úgy nem kellesz nekik annak fele baromság, másik fele ökörség.

2017. nov. 11. 19:21
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
Kulturáltabb (kevésbé bunkó) lenne úgy fogalmazni, hogy TE még nem akarsz családot.
2017. nov. 11. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!