Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan férfiról, aki műtermi fotókat rak ki társkeresőre?
Tehát beállított, egyértelmű, hogy profi fotóssal készült, esetleg még retusált is. Bár ez legutóbbi nem biztos.
Inkább előny, hogy jobban néz ki, ad magára, igényes ruhákban van. Vagy hátrány, mert a valóságban nem ilyen?
Ha csak azt rak ki magáról az nem valami szimpi nekem legalábbis,
Jó ha van egy két olyan kép is, ami kicsit természetesebb és a valódi énjét mutatja ezáltal nem olyan megtévesztő , és látszik,hogy minden oldalát próbálja megmutatni.
Értékelném.
Tudod nemrégiben én is regisztráltam és felvetődött bennem is- ekvetettem, pont mert talán benne van azért a modorosság, “kozmetikázás”
Is.
Ezzel együtt nekem tetszene, kíváncsivá tenne és ha épp keresné az ismeretségemet szerintem egy jó felütés, hogy miért válsztotta a profi képeket, vagy van-e átlagos képe is, amit megosztana velem?
Nekem kifejezetten sármosan hatna, én már unom a sok napszemüveges, kép nélkül ismerkedő férfi levélcunamiját. :D
40N
Jobban örülnék valami természetesnek, mert könnyű így csalódni. Mindenki szép lehet, ha jó a fény, van retus, és kinyalja magát... Ezért a legjobbak a csoportképek,
ahol relatíve közelről látszik az arc (csak találd meg a másikat ugye :D). De nem ez alapján ítélnék, kevés férfi szeret fényképezkedni, érthető, ha inkább azt teszi ki, ami megvan innen-onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!