Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki beprobálkozik egy nőnél, nemjön be neki, beprobálkozik még egynél, annak se, így tovább végül elterjed a férfiról hogy mindenkinél beprobálkozik és az se jó?
De az se jó, ha mondjuk egy munkahelyen vagy egyetemen, ahol egy kisebb csoport ismeri egymást és jóban vannak, mindenkinél bepróbálkozik, meglátjuk mi lesz alapon.
Férfi vagyok, de nem kéne olyan nő, aki tudnám hogy már 5 pasit fel akart szedni, csak elutasították és én lehetnék a 6. kösz nem...
Az más ha éjszakában vagy más körökben ismerkedsz. De ha ismerik egymást a kiszemeltek, az tényleg gáz
Én azt nem értem, minek kellene mindenkinél bepróbálkozni?
Miért nem jó nyitottnak, és emberileg kedvesnek lenni mindenkivel, ezáltal jóban lenni nőkkel, és ha valamelyiken érződik, hogy szimpatikus vagy neki (meg mellesleg addigra te is megismered, és tudod hogy szimpatikus-e) akkor nála lépni?
Kb az összes létező férfi ismerősöm ezt csinálja, alig 1-2 elutasításuk volt összesen, és nem állnak hímringyók hírében..
Kicsit csodalkozok a valaszokon...
Neten irnod kell vagy szaznak, mire egy valaszol, ez nagyjabol stimel. Eloben ez nem hiszem, hogy nagyon fenyegetne barkit is. En regeteg lanynal beprobalkozok eloben, s kb 1000 visszautasitast kaptam, de na es? Nem haltam bele, nem lettem kevesebb. Nem erdekel, hogy masik ember mit gondol, ha tetszik egy lany, miert ne ismerkedhetnek meg vele? Nem szerelmet vallok neki, hanem meg akarom ismerni, azzal hol a baj?
volt, hogy egy barátnőparbol mindkettonel beprobalkoztam, s az egyikkel osszejott a randi. Volt hogy mindketten lekoptattak, volt hogy majdnem osszejott a harmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!