Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki beprobálkozik egy nőnél, nemjön be neki, beprobálkozik még egynél, annak se, így tovább végül elterjed a férfiról hogy mindenkinél beprobálkozik és az se jó?

Figyelt kérdés
2017. okt. 5. 15:12
 1/10 A kérdező kommentje:
de annak sincs értelme hogy valaki beprobálkozik egy nőnél,nem jön be neki és leáll a nőzéssel
2017. okt. 5. 15:13
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Ha ennyi nőnél próbálkozik, hogy már ilyen pletykák terjednek róla, akkor valamit nem jól csinál.
2017. okt. 5. 15:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

De az se jó, ha mondjuk egy munkahelyen vagy egyetemen, ahol egy kisebb csoport ismeri egymást és jóban vannak, mindenkinél bepróbálkozik, meglátjuk mi lesz alapon.

Férfi vagyok, de nem kéne olyan nő, aki tudnám hogy már 5 pasit fel akart szedni, csak elutasították és én lehetnék a 6. kösz nem...

Az más ha éjszakában vagy más körökben ismerkedsz. De ha ismerik egymást a kiszemeltek, az tényleg gáz

2017. okt. 5. 15:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, minek kellene mindenkinél bepróbálkozni?

Miért nem jó nyitottnak, és emberileg kedvesnek lenni mindenkivel, ezáltal jóban lenni nőkkel, és ha valamelyiken érződik, hogy szimpatikus vagy neki (meg mellesleg addigra te is megismered, és tudod hogy szimpatikus-e) akkor nála lépni?

Kb az összes létező férfi ismerősöm ezt csinálja, alig 1-2 elutasításuk volt összesen, és nem állnak hímringyók hírében..

2017. okt. 5. 15:16
 5/10 A kérdező kommentje:
most netes ismerkedésről beszélek,am az hogy sok nőnél probálkozok nem aztjelenti hogy bárki jó lenne nekem
2017. okt. 5. 15:19
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Lehet az én logikám a defektes (mondjuk nem mert 4 éve megtaláltam a párom), de soha nem jönnék össze olyannal, akinél nem egyértelmű, hogy csak én kellek neki. Plusz ha valamelyik barátnőmnél már próbálkozott, akkor eleve halott ügy. Plusz az a képem alakulna ki róla, hogy egy szerencsétlen lúzer aki nem kell egy nőnek se, aminek nyilván oka van.
2017. okt. 5. 15:44
 7/10 A kérdező kommentje:
igen,van oka,az hogy a nők csak azzal jönnek össze aki magas,férfias,kifelé azt mutassa emnnyire vidám,jol tud komunikálni,nyomja a sódert,elő tudja adni magát,van egy csomó haverja stb
2017. okt. 5. 15:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem ugyanabban a társaságban kell mindenkinél bepróbálkozni.
2017. okt. 5. 15:49
 9/10 anonim ***** válasza:
47%
Legközelebb légyszi írd bele már a kérdésbe, hogy csak a százezredik nyomi provokáló troll vagy, és akkor a normális emberek nem vesztegetik az idejüket, hogy választ írjanak neked. Köszi!
2017. okt. 5. 16:10
 10/10 Diavolino44 ***** válasza:

Kicsit csodalkozok a valaszokon...

Neten irnod kell vagy szaznak, mire egy valaszol, ez nagyjabol stimel. Eloben ez nem hiszem, hogy nagyon fenyegetne barkit is. En regeteg lanynal beprobalkozok eloben, s kb 1000 visszautasitast kaptam, de na es? Nem haltam bele, nem lettem kevesebb. Nem erdekel, hogy masik ember mit gondol, ha tetszik egy lany, miert ne ismerkedhetnek meg vele? Nem szerelmet vallok neki, hanem meg akarom ismerni, azzal hol a baj?

volt, hogy egy barátnőparbol mindkettonel beprobalkoztam, s az egyikkel osszejott a randi. Volt hogy mindketten lekoptattak, volt hogy majdnem osszejott a harmas.

2017. okt. 5. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!