Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én vagyok bunkó, hogy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok bunkó, hogy 30 évesen kiírtam társkeresőre, hogy a 30 éves, családot akaró nők kíméljenek?

Figyelt kérdés

Párszor megkaptam, hogy bunkó vagyok. De nem tartom magam annak. Egyszerűen 30 éves férfiként még annyira fiatalnak érzem magam a mai világban, hogy egy 18-20 éves lányt is simán el tudnék képzelni magam mellé, a 30 évesek azok már idősödnek. És nem, nem lenne bajom azzal se, hogy a csaj 30 éves, ha még fiatalos és ő is élni szeretne, tehát nem a korukkal van a bajom.

De az, hogy 30 éves nő, 30 éves pasit akar, és még komoly kapcsolatot, gyerekeket is, mindezt anyagi elvárásokkal, és a pasi külsőre is legyen a toppon, azt enyhe túlzásnak tartom.

Én vagyok a bunkó, vagy más is így van ezzel?

2017. nov. 11. 15:36
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem korrekt vagy. Kozlod az elejen, mit nem akarsz, igy nem serulsz te se, ha felhozza a no a gyerek temat, es nem serul a no se, ha kiderul , hogy te meg nem akarsz.
2017. nov. 11. 15:37
 2/50 anonim ***** válasza:
40%

Egyáltalán nem vagy bunkó. Én is kerülöm az ilyen nőket. Volt idejük válogatni 30-ig. Élni meg bulizgatni meg pasizgatni. Most, hogy már hirtelen gyereket meg családot akarnak az oké, de ne tőlem várják.

Most én érzem azt, hogy eljött az az idő ami náluk 20 évesen volt.

2017. nov. 11. 15:39
 3/50 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a megfogalmazás nem tetszik. "Kíméljenek"? Szóval te már készpénznek vetted, hogy nők hada fog rád írogatni, és még meg is szabod, hogy egy bizonyos csoport kerüljön el? Egy önelégült majom benyomását kelted, a bunkóság messze nem a legnagyobb probléma...
2017. nov. 11. 15:39
 4/50 A kérdező kommentje:

Pontosan egyetértek a 2-es válaszolóval. Azok a 30 éves nők, akik eddig kiélték magukat a külsőre vonzóbbnál vonzóbb pasikkal, azok most már ne 30 éves pasit akarjanak befogni családalapításra, hanem 40 éveseket például.

De egyszerre irreálisnak tartom azt, hogy egy 30 éves, hozzám már idős nő, egyszerre akarja a fiatalságomat és a jó külsőmet, egyszerre akarja hogy már karriert befutott ember legyek akinek stabil anyagi háttere van és mindemellett még családot is akarjak. Túlzásba esnek a nők néha. Nekik is volt idejük élni 20 évesen, ahogy a 2-es válaszoló írja.

2017. nov. 11. 15:45
 5/50 anonim ***** válasza:
79%
Alapvetően mindenki azt vár el amit akar. Szíved joga, hogy milyen nőt keresel. Viszont sokat elmond rólad, hogy 30 évesen egy 20 éves érettségi szintjén vagy. Szerintem nagyon éretlenül gondolkodsz a korodhoz képest, valahol visszamaradtál, ha egy 18 évest hozzád illő partnernek érzel. Nem bukó vagy, csak irrálisan gondolkozol.
2017. nov. 11. 15:45
 6/50 anonim ***** válasza:
88%
Ha ilyen stílusban írtad ki, akkor igen, bunkó voltál. Nem az a probléma hogy nem szeretnél még családot. Azt, jó hogy kiírtad. De ahogy a nőkről beszélsz az gáz. 42F
2017. nov. 11. 15:48
 7/50 A kérdező kommentje:
Miért gondolkoznék irreálisan? Igenis jobban tetszenek a 20 éves nők, mint a 30 évesek, és sokkal közelebb is áll hozzám a 20 éves nők fiatalsága és lendülete. És sokkal távolabb áll tőlem a 30 éves nők családalapítási kapuzárási pánikja.
2017. nov. 11. 15:49
 8/50 anonim ***** válasza:
91%

Ez után én se írnék rád.

20/l

2017. nov. 11. 15:51
 9/50 anonim ***** válasza:
88%

Miért lenne túlzás, hogy 30 éves nő 30 éves pasit akar komoly kaőcsolatra?

Inkább az a túlzás, hogy te 18-20 éves lányokat. Hidd el, 18 évesen senki nem kezd egy pénznélküli, nem túl jól kinéző idősődő pasival.

Bőven elég, ha kiírod, hogy nem akarsz komoly kapcsolatot. A "kíméljenek" szót hanyagold, úgysem fognak rádtámadni :)

2017. nov. 11. 15:54
 10/50 A kérdező kommentje:

9-es

Szerintem teljesen irreális a mai világban, hogy 30 éves nő 30 éves pasit akarjon. A nő már idősödő, kapuzárásos. A férfi előtt meg még ott az élet.

Sorry, de ez az igazság.

2017. nov. 11. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!