Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én vagyok bunkó, hogy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok bunkó, hogy 30 évesen kiírtam társkeresőre, hogy a 30 éves, családot akaró nők kíméljenek?

Figyelt kérdés

Párszor megkaptam, hogy bunkó vagyok. De nem tartom magam annak. Egyszerűen 30 éves férfiként még annyira fiatalnak érzem magam a mai világban, hogy egy 18-20 éves lányt is simán el tudnék képzelni magam mellé, a 30 évesek azok már idősödnek. És nem, nem lenne bajom azzal se, hogy a csaj 30 éves, ha még fiatalos és ő is élni szeretne, tehát nem a korukkal van a bajom.

De az, hogy 30 éves nő, 30 éves pasit akar, és még komoly kapcsolatot, gyerekeket is, mindezt anyagi elvárásokkal, és a pasi külsőre is legyen a toppon, azt enyhe túlzásnak tartom.

Én vagyok a bunkó, vagy más is így van ezzel?

2017. nov. 11. 15:36
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
93%
Egyébként nem tudom te milyen 20 évesekről beszélsz, de egyetemen 5 előadás után 2 ZH között igen csak alábbhagy a fiatalos lendület. Szerintem néhány egyetemista lány igen csak érettebben gondolkozik már nálad.
2017. nov. 11. 15:58
 12/50 anonim ***** válasza:
94%

Nekem nem kéne egy 30 éves pasi. Öreg hozzám.

Ilyen szöveggel meg fiatalabban sem.

2017. nov. 11. 15:59
 13/50 anonim ***** válasza:
76%
Majd sírsz még, mikor 40 évesen nem fog felállni, hogy miért nem állapodtál meg 30 évesen... Meg mikor elkezdesz őszülni meg kopaszodni, és látod magad körül a fiatalos, 30as anyukákat, akik igényesek és gyönyörűek.
2017. nov. 11. 15:59
 14/50 anonim ***** válasza:
95%

Drága kérdező, 2 évvel fiatalabb a párom, és köszön szépen, jól megvagyunk. Egy barátnőmnek sincs 3 évnél idősebb pasija, férje.

Álomvilágban te élsz.

De sok sikert. Biztos meg fognak rohamozni a 30 éves nők mellett a 20 éves pipik is, csak győzd az iramot :)

2017. nov. 11. 16:02
 15/50 anonim ***** válasza:
92%

Én is mindig az idősebb pasikhoz vonzódtam. Volt 18 évesen 30 éves barátom,kavartam 20 évesen is 30 körüliekkel,a mostani komoly kapcsolatomban is ennyi a párom. DE nekünk huszonegynéhány éves lányoknak pont az a vonzó,ha egy korodbeli férfi érett,tapasztalt,megállja a helyét. Én se akarok gyereket most,csak pár év múlva. A párom is. De valahogy mégis a stílusod nagyon gyerekes és szánalmas,ezzel semmilyen nőt nem fogsz meghódítani.

21l

2017. nov. 11. 16:03
 16/50 A kérdező kommentje:

"látod magad körül a fiatalos, 30as anyukákat, akik igényesek és gyönyörűek."

Te jó ég. Most untam meg a gyik-eseket.

Ki a fenének kell a mai világban 30-as anyuka? Szexre is csak az igénytelen 40-es, 50-es pasiknak kell.

2017. nov. 11. 16:03
 17/50 anonim ***** válasza:
49%
13: Azon még én is röhögök, hogy a "30 éves nő már idősödő, kapuzárásos", de azt is hagyjuk már, hogy a 40 éves férfinak nem áll fel a farka. Köszönöm szépen, minden nap dugunk a barátnőmmel. A 65 éves férfirokonom ugyan csak minden másnap, viszont ő kábé mindig más nővel. És még tudnám sorolni. 47F
2017. nov. 11. 16:09
 18/50 anonim ***** válasza:
100%

Ez most vagy kamu, vagy 21-22 vagy, csak azt akarod magadról ELHITETNI, hogy 30 vagy, vagy ha mégis annyi vagy, akkor nagyon nagy baj van veled, mert az infantilis szó nem eléggé kifejező rád.

Sem a nárcisztikus, ha már itt tartunk.

Szerintem nyugodtan hagyj ott mindenféle kort illető kategóriát, max azt írd be, hogy nem tervezel komoly kapcsolatot, mert tőled 10 nőből, aki hat mondatnál többet vált veled, 11 fog menekülni, de hanyatt-homlok.

Szóval ne tedd magad korlátok közé eleve :xD, így is nehéz lesz találnod vkt, akár szexre is, mert kapitális baromságokat hordasz össze és szerelmes vagy magadba!

+ 1 jó tanács: nagggyon keveset beszélj, mutogasd az izmaid.

Lol.

2017. nov. 11. 16:12
 19/50 anonim ***** válasza:
72%
Te miről beszélsz? Nőként,33 évesen max 28 éves pasi jöhet szóba,a 30 feletti (40-nek kinéző,elvált apukákat) vigye akinek nem jut jobb :D
2017. nov. 11. 16:14
 20/50 anonim ***** válasza:
95%

Azt írod,hogy előtted még ott az élet,mikor 30 éves vagy..?Eddig mit csináltál?Nem eddig kellett volna csajozni?Mégis hány évesen akarsz majd gyereket nemzeni,40-50-60??

Nehezen hiszem el,hogy ez nem egy troll kérdés.Borzasztó öntelt vagy.Nem véletlenül buksz te a csitrikre,felnőtt,érett nőnek nem is nagyon kellenél.

2017. nov. 11. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!