Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én vagyok bunkó, hogy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok bunkó, hogy 30 évesen kiírtam társkeresőre, hogy a 30 éves, családot akaró nők kíméljenek?

Figyelt kérdés

Párszor megkaptam, hogy bunkó vagyok. De nem tartom magam annak. Egyszerűen 30 éves férfiként még annyira fiatalnak érzem magam a mai világban, hogy egy 18-20 éves lányt is simán el tudnék képzelni magam mellé, a 30 évesek azok már idősödnek. És nem, nem lenne bajom azzal se, hogy a csaj 30 éves, ha még fiatalos és ő is élni szeretne, tehát nem a korukkal van a bajom.

De az, hogy 30 éves nő, 30 éves pasit akar, és még komoly kapcsolatot, gyerekeket is, mindezt anyagi elvárásokkal, és a pasi külsőre is legyen a toppon, azt enyhe túlzásnak tartom.

Én vagyok a bunkó, vagy más is így van ezzel?

2017. nov. 11. 15:36
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
93%

Jajj istenem röhögnöm kell. 26 vagyok, nem pont a célcsoportod, de az életben szóba sem állnék veled, bár én sem akarok egykétéven belül házasságot meg gyereket.

Kérlek, icipici regisztrálj már fel egy 23 éves nő profiljával akárhova, és nézd végig azokat, akiket én is látok.

25-33ig keresek társat, de valami siralmas, mekkora különbség van külsőre egy 25 és egy 32 éves MAGYAR férfi között.

Tényleg, csak nézd meg, hogy néz ki a többség. Kopaszodó, fonnyadt arcú, löttyedt, ráncos, őszülő elhanyagolt vagy épp nevetségesen tiniként kinéző(ecsetfej+szoli)férfiak. Néha néha 50ből 1 db 30 felettire még azt mondom oké, gondolom te ritka kivétel lehetsz, náluk aláírom, valóban nem látszik a kor. De a többség bizony már nem fiatal sem korra, sem megjelenésre, sem viselkedésre, hanem próbál fiatalos lenni. Hatalmas a különbség a kettő között.

Tényleg, nem muszáj elhinni, nézz szét mondjuk a randivonalon. De akár tinderen is. És mindenképp csinálj külön profilt, különben csak a melegeket fogod látni, az pedig tévútra visz.

2017. nov. 11. 16:15
 22/50 anonim ***** válasza:
93%

"egyszerre akarja a fiatalságomat és a jó külsőmet, egyszerre akarja hogy már karriert befutott ember legyek akinek stabil anyagi háttere van és mindemellett még családot is akarjak" - Pont ez a vonzó egy huszonéves nőnek az idősebb pasikban, ha ezt nem tudod hozni, felejtsd el a fiatalabbakat.

Az nem bunkóság, hogy nem ismerkedsz bárkivel, de ahogy a korosztályodról gondolkodsz, az eléggé felszínes.

2017. nov. 11. 16:17
 23/50 A kérdező kommentje:

20-as

Hogy ne kellenék a sok 30 éves vén tyúknak, ajaj. Attól ne félj, csak nekem meg azok nem kellenek.

2017. nov. 11. 16:22
 24/50 anonim ***** válasza:
93%
Persze, csak másnak nem kellesz rajtuk kívül érthető okokból.. :D Nyilván nem lennél fent társkeresőn sem ha ragadnának rád a 20 éves pipik. Nem kellesz te senkinek se.
2017. nov. 11. 16:24
 25/50 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem nincs gond a megfogalmazással. Nem vulgáris vagy ilyesmi. Ha egy nő írná ki hogy ilyen meg olyan férfiak kíméljenek, azon ki akadna fenn?
2017. nov. 11. 16:25
 26/50 A kérdező kommentje:

25-ös

Na ez meg a másik, a nők simán kiírják, hogy kalandokat kereső férfiak kíméljenek, 180 alatti pasik kíméljenek, egyetemista lány vagyok szóval a munkás pasik kíméljenek, és ehhez hasonló dolgokat, de ez teljesen normális.

Akkor miért felháborító, hogy a 30 éves, családot akaró nők kíméljenek?

2017. nov. 11. 16:32
 27/50 anonim ***** válasza:
83%
Bunkó szöveg, én levenném a helyedben. Mint láthatod a fiatalabbaknak se tetszik. Amúgy meg mit zavar, ha 30 évesek is rádírnak? Nem bírja el a postaládád? Nem kötelező visszaírni / randizni / megdugni / feleségül venni őket.
2017. nov. 11. 16:34
 28/50 anonim ***** válasza:
85%
Természetesen egy nő is kiírhatja, hogy csóró pasik kíméljenek. De nem hiszem, hogy ezek után szimpatikus lesz bárkinek is. Neked is jogod van kiírni bármit. Max. nem lesz sikered. De az már a te bajod, nem a nőké.
2017. nov. 11. 16:51
 29/50 anonim ***** válasza:
20%
A csóró szerintem már eleve egy lesajnáló megfogalmazás, míg a kérdezőé tárgyilagos.
2017. nov. 11. 16:59
 30/50 anonim ***** válasza:
90%
Egy ugyanilyen lenéző, egoista nővel, mint amilyen te vagy, "remek" páros lennétek..őszintén remélem megtalálod...csak aztán ne panaszkodj, ha a tükörképed ugyanezeket mondja majd neked..
2017. nov. 11. 17:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!