Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti életetek melyik időszakában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti életetek melyik időszakában éreztétek a legmagányosabbnak magatokat? Mi volt a kiút, egyedül sikerült? 23/F

Figyelt kérdés
2017. nov. 8. 20:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mindig, minden körülmények között.
2017. nov. 8. 22:02
 12/15 A kérdező kommentje:
2017. nov. 8. 22:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Egész gimnáziumi éveim alatt nagyon magányos voltam. Nem voltak se barátaim, se párkapcsolatom, teljesen egyedül éreztem magam és azt hittem belebolondulok az egyedüllétbe. Próbáltam én barátkozni, de akkoriban lettem pánikbeteg is és sokszor nem mertem utcára sem menni... Plusz úgy éreztem, teljesen kinéztek az emberek maguk közül és befordultam. Aztán mikor egyetemre kerültem, illetve kigyógyultam a pánikbetegségből is és lelkileg stabil lettem, akkor úgy éreztem, hogy itt tiszta lappal tudok kezdeni és elkezdtem nyitni az emberek felé. Akkoriban lett az első párkapcsolatom is, vele sosem éreztem már magányosnak magam. Sajnos 4 évig tartott ez a kapcsolat és mostanában megint kicsit egyedül érzem magam. Nem mondom, hogy nem tett jót ez a fél év egyedüllét, de most már sokszor magányosnak érzem magam... Szerintem a kiút megint az lesz, ha elkezdek barátkozni, ismerkedni emberekkel, eljárni helyekre és beszélgetni.
2017. nov. 8. 22:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Miután az exszel szétmentünk.

A szakítás oka a "barátnőm" volt, aki rányomult, így elvesztettem a páromat (bár a kapcsolat már rossz volt), a barátaimat - mert ez a csaj mindenkit elmart tőlem (nem csak tőlem, korábban már jópár "barátjával" eljátszotta ugyanezt).

Hazaköltöztem, de a családom nagy ívben szart rám, úgyhogy volt nagyon fos egy évem.

Közben viszont már beszélgettem a párommal, viszont találkozni nem tudtunk, mert 1000km-re élt.

Úgyhogy fél éven keresztül órákon át beszélgettünk (főleg este), aztán első randi, és összejöttünk.

Akkor - noha még mindig két ország választott el és 3 hétnél sűrűbben nem tudtunk találkozni - végre kiléptem a gödörből, és fél év ingázást követően költöztem.

Azóta mindent szuper, szeretjük egymást és boldog vagyok :)

2017. nov. 9. 14:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Amikor tönkre ment a házasságom és a volt férjem nem volt partner abban, hogy megoldjuk. A kiút a válás volt, de évekbe telt mire rászántam magam. Nagyon nehéz volt feldogozni hogy részéről elmúlt a szerelem. A válást is én intéztem, ő nem akart válni, de igazából együtt élni sem.
2017. nov. 9. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!