Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti életetek melyik időszakában éreztétek a legmagányosabbnak magatokat? Mi volt a kiút, egyedül sikerült? 23/F
Miután az exszel szétmentünk.
A szakítás oka a "barátnőm" volt, aki rányomult, így elvesztettem a páromat (bár a kapcsolat már rossz volt), a barátaimat - mert ez a csaj mindenkit elmart tőlem (nem csak tőlem, korábban már jópár "barátjával" eljátszotta ugyanezt).
Hazaköltöztem, de a családom nagy ívben szart rám, úgyhogy volt nagyon fos egy évem.
Közben viszont már beszélgettem a párommal, viszont találkozni nem tudtunk, mert 1000km-re élt.
Úgyhogy fél éven keresztül órákon át beszélgettünk (főleg este), aztán első randi, és összejöttünk.
Akkor - noha még mindig két ország választott el és 3 hétnél sűrűbben nem tudtunk találkozni - végre kiléptem a gödörből, és fél év ingázást követően költöztem.
Azóta mindent szuper, szeretjük egymást és boldog vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!