Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek egy 21 éves lánynál hány szexuális partner fér még bele? Mennyire érdekel a lány múltja?
Ebben a korban jobban hangzik nekem a 2-3.
31/f
"eddig se rajtam múlt"
Emlékeztetsz egy Niki nevű lányra, lehet te vagy az Kérdező! Ő is 21, és ő is mindig másra fogta az ilyeneket, ahelyett hogy megkereste volna a saját hibáit!
"Semmi közöd hozzá,hogy a férfiak hogyan értékelik a nőket,hiába nem tetszik a pontozási rendszer. "
Nincs semmilyen rendszer, és nem értékelik így "a" férfiak "a" nőket. Maximum egyes férfiak. Nekem is jogom van véleményt alkotni az ilyenekről, és akkor írom le, amikor akarom. Szerintem nyugodtan javasolhatom a kérdezőnek azt, hogy ne álljon össze ilyen alakokkal.
Siman belefer.
De senkinek ne mondd meg a számot.
Ez a hule kisfiuk kérdese.
Miota elmultam 25, senki nem kérdezte. Es en sem kérdeztem senkitol.
Amíg nem kapsz el semmilyen betegséget emiatt, és nagy erkölcsi határokat nem vágsz át addig szerintem még kétszer ennyi is beleférhetne.
A szex nem bűn, és szuper dolog, hogy tudsz találni olyat, akivel kölcsönös a dolog.
Komoly párkapcsolat szemszögéből viszont annyiból visszaüt, hogy most éppen ki tudja, hogy alkalmas vagy-e egyáltalán ilyenre, vagy hogy mikor szeretnél lehorgonyozni stb...
Előrevetít valami olyat, ami bizalmatlanságot ültet el a másik félben. Ez sosem jó... tudnod kell kezelni a helyzetet. Asszertív kommunikáció mindenképp hasznos lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!