Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 24 éves lánynak a múltjában mennyi lehet a maximális partnerek száma, hogy attól őt még megbízhatónak lehessen tartani? Most inkább a szexuális partnerekre értem, mert a csókolózós partnerek azok olyan sokat nem számítanak szerintem.
Ha mondjuk 3 hónap egy kapcsi ami kb okés számomra, akkor ha kb 16 évesen vesztette el akkor 8 (év)x 4 (kapcsi egy évben) szóval 32 :D
Na lényeg a lényeg, én olyan 20 ig nem nagyon foglalkoznék vele, ami volt az már a múlt, sose lehet tudni, lehet hogy én leszek a párja egy életre ^^ :) 18f
olyan 3 körül akkor még nem lesz teljesen feslett.
8-10 fölött már úgy van vele a többség,hogy ha nem stimmel valami,akkor nem megjavítjuk hanem veszünk újat,kevésbé harcolnak már dolgokért.
A megbízhatatlan akár 1 pasi után is megcsal, a megbízható meg 100 után sem...
Aki az ilyeneket matematikai egyenletként fogja fel, az marhára félrenézi a lényeget.
3 a határ. Ha minden félévben mással kavar ott nagy bajok vannak. Meg nem érdekel a divat ,de az ilyen 14-15 évesen már "komoly" kapcsolatokban lévő gyerekekért sem vagyok oda.
Mellesleg ,ha a férfi mondja hány kapcsolata volt azt oszd el kettővel,ha egy nő ,akkor azt szorozd meg kettővel és közelebb jársz az igazsághoz :)
Kinek mi köze hozzá? Ez MAGÁNÜGY!
Aki a múltadban vájkál, azzal nem sok jövőt jósolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!